Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 12. 2021,
15.52

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prevleka za odejo jogi rjuha prevleka za vzglavnik posteljnina PR članek

Sreda, 15. 12. 2021, 15.52

2 leti, 4 mesece

Posteljnina iz popolnoma naravnih materialov

Oglasno sporočilo

Trgovina Galini je pravi kraj za vse ljubitelje udobnih, brezčasno elegantnih, visokokakovostnih izdelkov iz naravnih materialov. Sodelujemo le z blagovnimi znamkami, ki vlagajo v kakovost, so inovativne pri razvoju novih tehnologij in jim je mar za okolje. Ponujamo le izdelke, ki so prijazni do okolja in hkrati nosilci številnih certifikatov, npr. Organic 100 Cotton, Better Cotton ipd.

posteljnina | Foto:

V Galiniju boste na svoj račun prišli vsi tisti, ki si v spalnici želite moderne, elegantne, kakovostne izdelke iz naravnih materialov. Ponujamo vam posteljnino, prevleke za vzglavnike in odeje ter jogi rjuhe.

V prazničnem decembru obdarite svoje najbližje ali pa poskrbite za lastno sprostitev v objemu domače spalnice z elegantnimi, udobnimi in do okolja prijaznimi izdelki trgovine Galini.

Dve podjetji z dolgo tradicijo

Galini vam ponuja posteljnino dveh priznanih blagovnih znamk, in sicer turške Buldan's in nemške Heike.

Buldan's je tretja generacija družinskega podjetja iz kraja Buldan v goratem predelu province Denizli v turški Anatoliji. Najstarejše tekstilne delavnice iz Buldana spadajo v leto 800 pred našim štetjem, samo obrt pa so do potankosti izpopolnili Rimljani. Družinsko podjetje Buldan's za svoje izdelke uporablja predvsem naravna vlakna bombaža, volne, lana in bambusa, Modal® in Tencel®. Vsi izdelki Buldan's so ročno rezani in šivani.

Nemška blagovna znamka Heike že 50 let skrbi za kakovosten spanec svojih strank. Njihovi izdelki so izdelani iz visokokakovostnega bombaža z dolgimi vlakni. Ta so pod rednim nadzorom kakovosti, izdelki pa so nagrajeni s priznanjem Oeko-Tex Standard 100-tekstil, ki se ga podeljuje podjetjem, ki pri svojem delovanju minimalno onesnažujejo okolje.   

Brezčasna eleganca posteljnine Buldan's

Blagovna znamka Buldan's svoje vrednote jemlje iz ponosne tradicije tkanja, ki je v kraju Buldan prisotna že skoraj 3.000 let. Tako v svoj izbor meša kulturo iz preteklosti, ki jo vsako leto obnavlja in dodatno bogati v skladu s svetovnimi trendi in najnovejšo tehnologijo. Buldan's vam ponuja pestro paleto domačih tekstilnih izdelkov za naraven življenjski slog.

Buldan's za svoje izdelke uporablja izključno naravna vlakna, in sicer bombaž, lan, volno, bambus, Modal® in Tencel®. Krojaški mojstri anatolskega mesta tkanine, izdelane iz mikanih in česanih prej na statvah, pazljivo razrežejo in šivajo. To storijo po pranju in barvanju tekstila, brez drobljenja vlaken v barvilnicah, ki se ponašajo s certifikatom OEKO-TEX ali GOTs.

posteljnina-buldans_burumcuk_white | Foto:

Posteljnina blagovne znamke Buldan's je narejena iz 100-odstotnega organskega bombaža. Zaradi svoje zračnosti in udobja bo poskrbela za lahkotno počutje in za vedno spremenila vaše spalne navade.

Linija Burumcuk je oblikovana s pravimi bisernimi gumbi in je primerna tako za zimo kot poletje, linijo Tosca Linen pa odlikuje njihova gladka in trdna platnena tkanina. Izdelek je zaradi uporabe izključno dolgih rezanih lanenih vlaken pri preji hladen in trpežen, na koži se ga čuti kot svežega in lahkega, na dotik pa je prijetno hladen.

Nemška kakovost in egiptovski bombaž posteljnine Heike

Nemško podjetje Heike se s svojimi izdelki osredotoča predvsem na dobro počutje svojih uporabnikov že dolgih 50 let. Visokokakovosten bombaž z dolgimi vlakni se kaže predvsem v kvaliteti njihovih rjuh, te se namreč skorajda ne gubajo.

Izdelki izpolnjujejo najvišje zahteve, zaradi tega pa materiale, ki jih pri podjetju Heike uporabljajo, neprestano spremljajo, is sicer od surovine do končnega izdelka. Njihovi izdelki se vedno proizvajajo le na najsodobnejših proizvodnih strojih.

V naši ponudbi imamo posteljnino iz finega bombažnega satena, ki je narejen iz visokokakovostnega egiptovskega bombaža iz dolgih vlaken, imenovanega Mako Satin. Mako Satin pridelujejo na območju reke Nil. 100-odstotni bombaž odlikujejo številne odlične lastnosti, kot je nadzor vlage, ter do kože prijazen in prijeten občutek. V vlaknih se prah ne nabira, prav tako ga tudi ne oddaja. Tako je posteljnina tudi hipoalergena. Mako Satin je v primerjavi z običajnim satenom čvrstejši, trajnejši in veliko bolj mat.

Prevleka za vzglavnik, odejo in ležišče

Vse naše visokokakovostne posteljnine vam ponujamo tako v posameznih kosih kot v kompletu. Izbirate lahko med posameznimi prevlekami za odejo, prevlekami za vzglavnike in prevlekami za ležišča. Smo eden redkih ponudnikov, ki v kompletu poleg prevlek za vzglavnik in odejo ponuja tudi jogi rjuhe. Ponujamo posteljnino različnih velikosti od 140 x 200 centimetrov do 190 x 220 centimetrov. Izberite takšno velikost, ki se prilega vaši postelji, saj boste le tako lahko izkusili popolno razkošje, ki vam ga ponujata posteljnini blagovnih znamk Buldan's in Heike.

Omogočamo tudi nakup posameznih kosov.

Vsi naši izdelki so odpremljeni v trajnostni embalaži.

posteljnina-buldans_tosca_linen | Foto:

Kaj je Tencel

TENCEL™ so liocelična in modalna vlakna blagovne znamke TENCEL™. Vlakna so proizvedena iz lesa, naravnih surovin in trajnostnih virov, in sicer po postopkih, ki so do okolja prijazni.

Znana so po svojem naravnem udobju, so vsestransko uporabna in se lahko kombinirajo s široko paleto drugih tekstilnih vlaken. Izjemno mehka so in zato za kožo zelo prijetna.

Galini vam ponuja pester nabor izdelkov, izdelanih iz tencela, med njimi so odeje blagovne znamke Buldan's. Tencel vlakna so mešana z bombažem in platnom ter zato zelo zračna, udobna in prijetna.

Vse, kar potrebujete, dobite pri nas

Ponujamo vam posteljnino velikosti od 140 x 200 do 190 x 220 centimetrov, ki vsebuje prevleko za vzglavnik, jogi rjuho, prevleko za odejo ter vse in še več. Obdarujte sebe in svoje najbližje z elegantno posteljnino trgovine Galini.

Naročnik oglasnega sporočila je Vsi.si.

Ne spreglejte