Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 2. 2017,
13.55

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Beko

Natisni članek

pralni stroj modni trend otroci Beko advertorial

Ponedeljek, 13. 2. 2017, 13.55

2 meseca, 1 teden

Modni namig: tri zapovedi za otroški nasmeh

Vsebino omogoča Beko
otrok, punčka, deklica | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Pri otroški modi veljajo predvsem tri osnovne zakonitosti: udobje, dobri materiali in oblačenje v slojih. Vse drugo je stvar okusa in trenutnih modnih zapovedi.

Ne glede na to, ali je vaša pomanjšanja kopija ali samosvoj modni unikat – otroška moda ohranja nekaj osnovnih pravil oblačenja, s katerimi boste ohranili otroško razigranost in si hkrati olajšali marsikatero preglavico glede nege oblačil.

Dovolj bo, če boste pri izbiri otrokove garderobe upoštevali tri ključne korake:

#PRVI KORAK: Izberite oblačilo, v katerem se bo vaš otrok počutil udobno. Ne podlegajte modni smernicam za vsako ceno, predvsem pri manjših otrocih, ki potrebujejo več razposajene igre, med katero pa jih nedvomno ne smejo ovirati oblačila ali neprimerna obutev. Lepo je lahko tudi udobno, saj dobro počutje v oblačilih nikakor ni pogojeno samo z nošenjem trenirke ali pajkic.

Modni trendi, otroška moda, deklica, deček | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Gumijasti škornji? Zakaj pa ne! Pripravljeni na najrazličnejše pustolovščine, tudi po lužah! | Foto: Thinkstock Gumijasti škornji? Zakaj pa ne! Pripravljeni na najrazličnejše pustolovščine, tudi po lužah! Foto: Thinkstock

Kavbojke, majice, puloverji, jopice, udobne srajce, superge, gležnjarji ali piščančki – to so obvezni modni kosi vsakega mladega nadobudneža. Pazite le, da so dovolj mehki in prožni.


#DRUGI KORAK: Pazite, da bodo materiali otroških oblačil čim bolj naravni, da bodo dovolj zračni in čim bolj kakovostni. Izogibajte se stoodstotni sintetiki ali stoodstotni grobi volni. Svila tudi ni najboljša izbira za igro na igrišču. Izberite oblačila, za katera veste, da jih boste zlahka oprali in polikali in da bodo prijazna do občutljive kože vaših otrok.

Mama in hči, modni trendi | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Majice s potiskom bodo tudi letošnjo pomlad obvezni kos otroške garderobe, v kombinaciji s kavbojkami in visokimi supergami pa bodo pravi modni navdih tudi za vas.


#TRETJI KORAK: Otrok naj bo vedno oblečen v slojih, tako da se bo lahko ob spremenljivih vremenskih razmerah hitro oblekel ali slekel. Zato pazite, da boste imeli doma dovolj jopic, srajc in bombažnih majic z dolgimi ali kratkimi rokavi.

Otroška moda | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Spomladi je karirasta srajca zjutraj oblečena, po šoli pa se spremeni v nepogrešljiv modni dodatek kavbojkam – okrog pasu je še bolj frajersko.


Da bodo mamice vesele: čisto perilo tudi po nogometni tekmi

Nogomet je nadvse zabavna igra, kljub temu pa smo prepričani, da svojega blatnega in s travo umazanega nogometnega junaka ne pričakate vedno najbolj nasmejani. Vendar, brez skrbi in slabe volje; izbrani modeli pralnih strojev Beko so namreč poleg drugih izvrstnih tehnoloških rešitev opremljeni s tehnologijo StainExpert™, ki učinkovito in uspešno odstrani vse, tudi najbolj trdovratne madeže. Program je kos kar 24 različnim vrstam madežev.

Beko | Foto:

Program CoolHygiene® 20 °C 

Uradni partner prepolnih košev za perilo

Včasih se zdi, da nam bodo kupi perila ušli izpod nadzora. Posebej zasnovan program za higieno pri nižjih temperaturah poskrbi, da bo vaše perilo higiensko čisto tudi pri temperaturi 20°C, rezultati pranja pa so enaki, kot bi bilo oprano pri 40 °C.  Najboljše pri tem je, da bo perilo ohranilo prvotni videz, poleg tega pa boste z uporabo tega izjemnega programa prihranili kar do 75 %*energije.

* Testirano v neodvisnem laboratoriju.

Dojenček | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock Kaj pa nega najbolj občutljivih oblačil?

Ko se nam v družini pridruži nov družinski član, se bolj kot z modnim stajlingom njegovih oblačil ukvarjamo s kakovostno nego, ki bo poskrbela za optimalno higieno. Tudi v tem primeru v ospredje stopijo vrhunski pralni stroji Beko, ki so postali uradni partner občutljive kože. Specializirani program za nego otrok  BabyProtect+®, ki je namenjen zmanjševanju oziroma preprečevanju nastanka alergij.

Program zagotavlja 99,99 % higieno* in je kombinacija intenzivnega pranja ter izpiranja. Zasnovan je za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.

*Potrdila angleška agencija za alergije

 

Ne spreglejte