Je David Lynch skrivnost Twin Peaksa vnesel tudi v modo? (foto)

Kultni filmski režiser David Lynch je zakorakal tudi v modni svet. A ne v visoko modo in med prestižna oblikovalska imena, temveč v bolj nosljivo, športno modo.

1 / 2

Foto: Promocijsko gradivo

2 / 2

Foto: Promocijsko gradivo

Priznani režiser in glasbenik David Lynch slovi po svoji prepoznavni estetiki, nenavadnih preobratih in milo rečeno čudnih filmskih likih. Poznamo ga predvsem po kultni televizijski seriji Twin Peaks ter filmih Blue Velvet in Mulholland Drive, s katerimi je očaral predvsem ljubitelje temačne mistike.

Umetnik pa se je zdaj podal še v svet mode. Za Live The Process, znamko športnih oblačil in oblačil za prosti čas, je namreč zasnoval ekskluzivno kolekcijo športnih oblačil. Kolekcija vključuje pet kosov, primernih za športne aktivnosti: pajkice, športni modrček, kratke in kapri hlače ter majico, za vse pa je značilen nežen cvetlični potisk.

Cene za oblačila se gibljejo med 75 in 150 evri, celoten dobiček pa bo znamka Live The Process podarila dobrodelni fundaciji Davida Lyncha, ki spodbuja in promovira transcendentalno meditacijo in zdravljenje otrok.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno