Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 11. 2014,
10.03

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

modrček Fantasy Bra Adriana Lima Alessandra Ambrosio

Torek, 4. 11. 2014, 10.03

2 leti, 2 meseca

Ena ni nobena: dragoceni modrček bosta prvič nosili dve lepotici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prvič v zgodovini bodo pri znamki Victoria's Secret v kultni fantazijski modrček, vreden milijone evrov, oblekli kar dve manekenki. Čast je doletela Brazilki, ki ju že dobro poznamo.

Bliža se tradicionalna in vedno spektakularna modna revija spodnjega perila Victoria's Secret, na kateri vsako leto predstavijo tudi modrček Fantasy, izdelan iz dragocenih materialov, kot so žlahtne kovine in dragi kamni.

Dragoceni modrček vsako leto nosi drug Victorijin angelček, letos pa se bosta v njem prvič v 19-letni zgodovini znamke sprehodili kar dve lepotici. To sta 32-letna Adriana Lima in 33-letna Alessandra Ambrosio, Brazilki, ki sta zdaj že zaščitna obraza znamke Victoria's Secret.

16 tisoč dragih kamnov in 1380 ur dela Letošnja fantazijska modrčka sta vredna po 1,6 milijona evrov, oblikoval ju je draguljar Pascal Mouawad, okrašena sta s 16 tisoč diamanti, rubini in safirji, za izdelavo obeh pa je bilo potrebnih skupno 1380 ur. Dragocena kosa sta pravzaprav več kot le modrčka, saj vključujeta tudi trakove, ki se ovijejo okoli rok, okrasje za ramena ter bleščeč pas za nogavice.

Tako Adriana Lima kot Alessandra Ambrosio sta modrček Fantasy v preteklosti že nosili. Lima ga je nosila celo dvakrat, na modnih revijah leta 2008 in 2010, prvi je bil vreden slabe štiri milijone evrov, drugi pa okoli 1,5 milijona evrov. Alessandri Ambrosio je ta čast pripadla leta 2012, ko je predstavila dva milijona evrov vreden modrček s cvetličnim dizajnom.

Prvega je nosila Claudia Schiffer, najdražjega pa Heidi Klum in Gisele Bündchen Prva manekenka, ki je oblekla kultni modrček, je bila Claudia Schiffer, ki ga je nosila leta 1996. Lani je ta čast doletela Južnoafričanko Candice Swanepoel, ki je nosila z rubini okrašen luksuz, vreden okoli osem milijonov evrov. A to ni bil najdražji fantazijski modrček v zgodovini – rekordno draga sta bila tista, ki sta ju nosili Heidi Klum leta 2001 in Gisele Bündchen leta 2005. Vsak od njiju je bil vreden 12,5 milijona dolarjev oziroma okoli deset milijonov evrov.

Ne spreglejte