Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 3. 2015,
12.58

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Torek, 10. 3. 2015, 12.58

6 let, 6 mesecev

Elegantna kot Charlize ali predrzna kot Miley?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ura je danes več kot samo pokazatelj časa. Je sodoben, nepogrešljiv modni pripomoček, ki dopolnjuje naš stajling. A kako ob poplavi ponudbe izbrati tisto, ki nas najbolje odraža?

Ura je danes več kot samo pokazatelj časa. Je sodoben, nepogrešljiv modni pripomoček, ki dopolnjuje naš stajling. A kako ob poplavi ponudbe izbrati tisto, ki nas najbolje odraža?

Pomoč smo poiskali pri svetovnih zvezdnicah, tistih, ki najbolj izstopajo po svojem prefinjenem okusu za modo, eleganco, pa tudi sprejemljivo drugačnost. Charlize Theron, Emma Stone, Nicole Kidman, Michelle Williams in Miley Cyrus so naš navdih za modno eksperimentiranje. Vsaka izmed njih je stilsko edinstvena in vsaki izmed njih smo poiskali uro, ki bi ji najbolj ustrezala.

Kateri zvezdniški slog pa najbolj ustreza vaši osebnosti?

Brezčasna eleganca Charlize Theron

Južnoafriška lepotica velja za sodobno Grace Kelly. Njen izbor oblačil redkokdaj razočara, njen občutek za eleganco je popoln, izbira oblačil pa precej diskretna, vendar vedno zelo prefinjena.

Nazadnje nas je navdušila v preprosti črni oblekici, ki jo je dopolnila s sandali in črno torbico. Črnino je razbila z elegantnim suknjičem in preprostim nakitom v zlati barvi.

Charlize bi k takemu dnevnemu stajlingu priporočali uro blagovne znamke Jacques Lemans. Ura v zlati barvi in z belimi kristalčki bi popolnoma dopolnila njen videz in je glavni modni dodatek celotnemu stajlingu.

Več o ženskih urah Jacques Lemans si lahko preberete tukaj.

Navihana ženstvenost Emme Stone

Mini krilo, ki poudarja lepe dolge noge, zaprta klasična srajčka in osupljivi rdeči salonarji. Popoln stajling Emme Stone bi lahko z nekoliko daljšo različico krila prenesli tudi v poslovni svet. Dodali bi ji samo nekaj nakita, ne preveč pompoznega, ampak takšnega, ki bi se lepo zlil z njeno podobo.

Priporočali bi ji uro Roamer v kovinsko beli barvi – zelo diskretna, vendar še vedno zelo elegantna in nežno vpadljiva.

Več o urah blagovne znamke Roamer si lahko preberete tukaj.

Konservativna eleganca Nicole Kidman

Nicole Kidman je štiridesetletnica, ki ve, kaj hoče – je pravi modni kameleon in navdih številnim ženskam po vsem svetu.

V črnem dolgem ozkem krilu in strogi beli srajci je videti kot kakšna prikupna učiteljica ali britanska guvernanta. Njena lepota ne potrebuje veliko dodatkov, najbolj bi ji pristajala ura blagovne znamke ZZero, ena najbolj modnih ta hip, saj spoji zelo modni barvi, rožnato in zlato, elegantni vtis pa ji dodajajo nežni kamenčki.

Več o urah blagovne znamke ZZero si lahko preberete tukaj.

Romantična Michelle Williams

Zasanjana, nežna in romantična – tako bi lahko na hitro opisali slog Michelle Williams. Zanjo smo izbrali najnovejši hit med urami – leseno uro ZZero.

Po očalih z lesenimi okvirji bo les letošnjo pomlad in poletje krasil tudi naša zapestja. Zeleno, eko in zelo trendovsko.

Celotno kolekcijo lesenih ur blagovne znamke ZZero lahko preverite tukaj .

Navihana kot Miley

Miley gre pogosto čez običajne modne okvire, pri tem je ne ustavi praktično nobena modna zapoved ali slaba modna kritika. Od predrznih dekoltejev, prozornih tančic ali vrtoglavih razporkov – vse to je najstniška vzornica Miley, ki tu in tam preseneti tudi s kakšnim bolj umirjenim, elegantnim kosom garderobe, pri katerem pa ne manjka razigranosti.

Ženski, kot je Miley, ki je rada v središču pozornosti in ki sledi modnim trendim ali celo vpliva nanje, priporočamo pisano uro Swatch, ki je že pred leti navduševala in ki se spet vrača – v nekoliko posodobljeni preobleki, vendar še vedno z vintage pridihom.

Celotno kolekcijo ur Swatch lahko preverite tukaj.

Ne spreglejte