Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 9. 2012,
14.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 5. 9. 2012, 14.34

8 let

Deset najgrozovitejših moških modnih spodrsljajev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Sodobni moški se vedno bolj posvečajo svoji zunanjosti, so modno ozaveščeni in uživajo v nakupovanju. Toda nekatere stvari jim še vedno niso dovolj jasne.

V veliki želji, da bi bili modni, nekateri pretiravajo oziroma pri izbiri modnih pripomočkov popolnoma zgrešijo in so tako videti precej ceneno ali celo klovnsko.

Naš modni preiskovalni urad je zato zavihal rokave ter pripravil seznam oblačil in modnih dodatkov, ki od zdaj ne spadajo več v vašo omaro.

Kratke bele nogavice: Sprehodite se do omare, izvlecite ven tisti kup belih nogavic in jih vrzite v smeti. Lahko jih tudi zažgete, saj nikakor ne smejo več na vaša stopala.

Manjše torbice: Saj vemo, da so te male "poštarske" torbice udobne in da vanje lahko spravite vse, kar potrebujete. So praktične,toda niti malo seksi! Torej, kaj še čakate? Takoj v smeti!

Ličila: Držite se moške kozmetike! Lepo je, da skrbite za svojo zunanjost, ampak naličen moški ni nikoli videti prav nič moško. To opravilo pustite ženskam! Za pravilno nego vaše kože bosta dovolj kakšna negovalna krema in vodica po britju. Vse drugo je za vas strogo prepovedano!

Kavbojke in japonke: Še dobro, da je konec poletja, ker je pogled na urejenega moškega v kavbojkah, obutega v preproste japonke, prava modna katastrofa. Naj vam bo to v opomin za naslednjo leto.

Verižice in zapestnice: Tudi nakit je za ženske! Nekaj preprostega je še sprejemljivo, ampak brez pretiravanj, kiča in velikih obeskov.

Kapri hlače: Niso več v modi, poleg tega ste v njih videti nižji in širši! Ven iz omare! Nizek pas in spodnjice: Prav strašljiv je prizor moškega v prevelikih hlačah z nizkim pasom, iz katerih kukajo spodnjice ali celo del zadnjice!

Oprijeta majčka: Je že prav, da ste ponosni na svoje mišice, ampak verjemite, da bo vaše čvrsto telo bolj poželjivo, če ga boste skrili pod nekoliko širšo majico.

Trak za lase: Ta modni pripomoček si lahko privoščijo samo nogometaši med tekmo. Za vas je prepovedan, raje si privoščite frizerja.

Ne spreglejte