SiolNET. Trendi Moda
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bodoča državna tožilka postala mis bikini 2013

4

termometer

 | Foto:
Le nekaj minut po tem, ko je osvojila lepotni naziv mis bikini 2013, je Primorka Maja Ražnjevič opravila svoj prvi uradni intervju. Za Planet Siol.net.

Maja Ražnjevič se je na lepotno tekmovanje prijavila, ker je želela izkusiti nekaj novega, zanimivega in predvsem, ker so jo k temu spodbujali vsi okoli nje. Srečna in zadovoljna, da je okoli vratu dobila lento najlepše bikinke, je med intervjujem kar žarela.

Maja, čestitamo! Kaj je na Primorkah tako zanimivo, da letos kot za stavo pobirate lente lepotnih izborov? Ne vem, morda temperament. Pa še Maja ti mora biti očitno ime, če želiš zmagati na lepotnem tekmovanju. (smeh)

Vam je kaj žal, da ste se odločili za lepotno tekmovanje Mis bikini? Ne, nikakor. Je bila kar pravilna odločitev, zdaj sploh lahko tako rečem, ko imam okoli vratu lento lepotnega izbora.

Zakaj pa ste se sploh odločili za lepotno tekmovanje? Po pravici povedano je bila želja po nečem novem tista, ki me je vodila v to. Ker rada preizkušam nove stvari, sem se odločila, da bom preizkusila tudi to in izkušnjo vzela kot novo priložnost. Slednja se je spremenila v velike uresničene sanje in zdaj sem, kjer sem.

Precej visoki ste, kajne? Ste se pred tem tekmovanjem ukvarjali z manekenstvom? Ja, res je, visoka sem 178 centimetrov, a se prej s tem nisem ukvarjala. To je bilo moje prvo lepotno tekmovanje, moj prvi korak v svet, ki mi je všeč. Zame je bilo vse novo: prvo tekmovanje, prvo fotografiranje, prvi koraki po modni brvi … Vsega sem se učila sproti, a zdaj mi ni žal.

Kdo pa vas je najbolj podpiral? V bistvu so me podpirali vsi, ki jih štejem v ožji krog. Najbolj me je podpirala moja sestra, pa seveda preostala moja družina. Vsi okoli mene so mi vedno govorili, da sem dovolj visoka, da bi lahko vsaj poskusila nekaj takega, da bi se morala ukvarjati s tem, no, pa sem se, upam, začela. (smeh)

Imate fanta? Ne, nimam.

Kaj pa, če bi ga imeli in bi nasprotoval vaši udeležbi na lepotnem tekmovanju? Če bi ga imela in bi mi nasprotoval pri takšni stvari, ga ne bi imela več. Sem sama svoj človek in sledim lastnim sanjam. Nimam idolov in nikogar, ki bi me usmerjal. Sem sicer odprta za dobro spodbudo ali za kritiko, a to le poslušam, sprejmem in grem naprej.

Kdo pa je mis bikini 2013? Mis bikini Slovenije 2013 je Maja Ražnjevič, tehtnica, rojena 9. oktobra 1990. Sem tipična tehtnica, ki vse dobro premisli, ki dolgo tehta, a sledi svojim odločitvam. Za veliko stvari se sicer odločim, a po tehtnem premisleku. Stara sem torej 23 let in prihajam iz Kolombana, vasi v bližini Ankarana. Sicer študiram pravo na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici. Imela sem sanje, da bi postala uspešna državna tožilka, da bi opravljala ta poklic v tujini. Zdaj imam nov hobi, ki bo prav tako vzel del mojega življenja, a študij bom vsekakor dokončala.

Radi bi delali kot tožilka. To pomeni, da ste strogi in neizprosni? Poklic je nedvomno zelo težek. Za kazensko pravo znam biti zelo striktna in neomajna, za takšne stvari bi bila verjetno trd oreh.

Kaj sicer počnete v prostem času? Rada ima fitnes, veliko rolam, ukvarjam pa se tudi s plesom. Nekoč sem se sicer bolj aktivno, trenirala sem hip hop, se celo udeleževala tekmovanj, a ples je ostal moja ljubezen, ko sem odšla v srednjo šolo.

Kaj pa lahko z nazivom mis bikini Slovenije naredite? Najprej mislim, da lahko naredim veliko promocije za to tekmovanje. Še posebej mislim, da na obalnem delu Slovenije, kjer so bile letos tekmovalke slabo zastopane. Poskušala bom iz tega naslova iztržiti čim več, upam, da mi uspe.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin