SiolNET. Trendi Kulinarika
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sava Hoteli Bled nadaljujejo sodelovanje z Andrejem Kuharjem

2

termometer

V družbi Sava Hoteli Bled so se odzvali na naše pisanje o odhodu kuharskega mojstra Andreja Kuharja iz njihove Gourmet restavracije Promenada v ljubljanski Maxim, ki je v lasti Mercatorja.

Kot je pojasnila Alenka Bešter, predstavnica družbe Sava Hoteli Bled, bodo sodelovanje z Andrejem Kuharjem nadaljevali, saj bo restavracija Promenada še naprej delovala pod njegovim imenom. Ne izključujejo pa "možnosti, da bi sam svoje profesionalno delovanje širil tudi na druga področja, kar je za nespornega kulinaričnega strokovnjaka, kakršen je, povsem razumljivo".

Na vprašanje, ali torej glede Kuharjevega odhoda v Maxim nimajo pomislekov, je Bešterjeva odgovorila, da se z njim niso nikoli dogovarjali o ekskluzivnem sodelovanju, ker se zavedajo, "da je za kuharja njegovega razreda spekter delovanja lahko zelo širok". Zagotavljajo pa, da bo blejska restavracija še naprej ohranjala enako raven kakovosti kot doslej, ker bo ekipa, ki so jo oblikovali pod vodstvom Andreja Kuharja, ob njem še naprej izpopolnjevala svoje znanje.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin