Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
19. 10. 2023,
10.52

Osveženo pred

6 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nagradna igra malica Poli pate Perutnina Ptuj POLI PR članek

Četrtek, 19. 10. 2023, 10.52

6 mesecev, 1 teden

Najboljša rešitev, ko zakruli

Oglasno sporočilo

Sredi sestanka, na prireditvi, v dvigalu, med ali po rekreaciji...veliko je vsakodnevnih »norih« situacij, ko nam lahko nepredvideno zapoje v trebuščku. Poli ima rešitev za kvalitetno in hitro potešitev lakote - Poli pate.

Poli_2 | Foto: Perutnina Ptuj Foto: Perutnina Ptuj

Družini Poli pate se je pridružil nov član Poli pate chili, ki je prava poslastica za vse ljubitelje pikantnih okusov. Mešanica gladke in kremaste teksture Poli pateja, obogatena z intenzivnim pikantnim čilijem, bo vzbudila vašo radovednost in željo po še.

Poli pate postavlja višje standarde kakovosti pri paštetah.

Paštete Poli pate:

  • so noro okusne, prijetnega vonja in mazljive strukture,
  • so iz najbolj kakovostnih kosov mesa lokalne vzreje Perutnine Ptuj,
  • imajo najvišji delež mesa v primerjavi s primerljivimi izdelki na trgu in
  • so brez umetnih dodatkov.

Na Poli smo nori že skoraj 50 let  

Z veliko zagotovostjo lahko trdimo, da najbrž ni gospodinjstva v Sloveniji, ki ne bi poznalo priljubljene blagovne znamko Poli. Postala je sinonim za piščančjo posebno klobaso, poleg tega pa je Poli - danes že globalno priznana blagovna znamka -  tržni lider tudi v drugih kategorijah in je ustvarila celo družino priljubljenih izdelkov: od posebnih klobas Poli z različnimi dodatki, Poli hrenovk, Poli hammy, Poli pate, linije Poli kids in poli convenience programa s Poli rollsi in Poli pizzami, do prve brezmesne Poli na osnovi grahovih beljakovin.

Poli_1 | Foto: Perutnina Ptuj Foto: Perutnina Ptuj

Poli nagrajuje: osvoji svoj paket Poli pate 

Pridruži se nam v zanimivem izzivu in deli "nore" situacije, ko ti je v trebuščku zapelo od lakote, in prejmi svoj paket Poli Pate za najboljšo potešitev lakote.

V okviru Poli izziva bo deset najbolj všečkanih objav nagrajenih s celo kolekcijo okusov Poli Pate. Poleg okusov Classic, Kids in Gourmet bomo dodali tudi novi vroči okus Poli pate chili.

Kako do nagrade?

Na Instagramu preprosto delite zabavno zgodbo ali posnamete zabaven reel, kjer vaš trebuh nenadoma prevzame središče pozornosti in glasno zapoje pesem lakote. Morda se vam je to dogodilo prav med pomembnim razgovorom za službo ali med športnim dogodkom. Za sodelovanje v izzivu še uporabite ustrezne oznake:#PoliPate, #Mažemo in označite @mad_about_poli.

Nagrajence bomo izbrali  in razglasili 3. 11. 2023. 

Poli vam želi veliko zabave, odličnih zapisov in posnetkov.

Naročnik oglasnega sporočila je PERUTNINA PTUJ D.O.O.

Ne spreglejte