Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 4. 2020,
11.04

Osveženo pred

4 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Petek, 3. 4. 2020, 11.04

4 leta

50 posebnih doživetij za 50 let

Oglasno sporočilo

Priljubljena slovenska blagovna znamka kave Barcaffè letos praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.

Barcaffe | Foto:

Barcaffè se je v zahvalo za 50 let zvestobe odločil podariti 50 posebnih doživetij v 50 dni trajajoči nagradni igri. Sodelujoči lahko izbirajo med koncerti, obiski mest, adrenalinskimi pustolovščinami, zabavami za družino ali razvajanji v wellnessu.

V nagradni igri lahko sodelujete z nakupom izdelka Barcaffè in številko računa ali tako, da svoji najljubši kavi zaželite nekaj lepega za rojstni dan. V luči trenutnih razmer je veljavnost vseh darilnih bonov podaljšana na dve leti, tako da bodo imeli nagrajenci dovolj časa, da jih izkoristijo.

Barcaffè je nastal 8. maja 1970. V vseh teh letih si je na trgu prednost izboril s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v uspeh znamke. Prvi izdelek blagovne znamke je bila sveže mleta in pražena kava, pakirana v vrečke po 100 gramov, ki jo vsi dobro poznamo in večinoma uporabljamo še danes.

Skodelica kave ni odlična le v kavarni in dobri družbi. Včasih si moramo vzeti čas zase in trenutni položaj je popolna priložnost, da uživamo ob skodelici svoje najljubše kave ter ji medtem napišemo posvetilo. Kaj pa veš, morda bo z malo sreče ravno tebe popeljala na dogodivščino.

Naročnik oglasnega sporočila je Atlantic Droga Kolinska d.o.o.

Ne spreglejte