Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2011,
18.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Četrtek, 1. 12. 2011, 18.48

8 let

Challe Salle obljublja presenečenje na božični zabavi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Pred tradicionalno božično zabavo 10. decembra na Gospodarskem razstavišču, ki jo bomo v živo prenašali tudi prek portala Planet Siol.net, smo se pogovarjali z raperjem Challetom Salletom.

Challe Salle bo skupaj z Manchetom nastopal z najbolj pričakovanimi gosti tega večera, Lucenzom, Sashom Lopezom in Yvesom LaRockom ter ostalimi slovenskimi nastopajočimi, Erikom, Trkajem, DaKrujem in Miranom Rudanom. "Od nastopa pričakujem da bomo vsi uživali, mi nastopajoči na odru in publika pod njim. Rad bi omenil, da so bile vstopnice najhitreje prodajane vstopnice v zgodovini samostojne Slovenije za tako velik plesni dogodek," je z velikim pričakovanjem povedal Challe.

"To je do sedaj moj največji nastop, na katerem bo največ obiskovalcev, kajti do sedaj je bilo največje število obiskovalcev mojih koncertov malo več kot 1000 ljudi. Zelo sem vesel, da bom del tako velikega dogodka, seveda pa mi je v čast da bom spoznal take zvezde in nastopal z njimi," je še povedal simpatični Vrhničan, ki pravi, da v tako družbo na odru spada ravno zato, ker je skupaj z Manchetom prvi slovenski glasbenik, ki je repal na house podlago in bo zato več kot primeren za plesni dogodek: "Predvidevam da so pri Deejay Timeu, ki organizirajo ta dogodek, verjetno izbrali izvajalce, ki delajo dance komade in ki so ta hip najbolj vroči na slovenski sceni."

Ob vprašanju, ali lahko pričakujemo kaj novega in posebnega na nastopu 10. decembra, je Challe povedal, da so njegovi nastopi vedno posebni, o novostih pa ni želel izdati več podrobnosti, saj obiskovalce poziva, naj se pustijo presenetiti. Vsekakor pa obljublja zanimiv nastop.

Svojim oboževalcem sporoča, naj vsekakor pridejo 10. decembra na Gospodarsko razstavišče v Ljubljani, kjer bodo lahko vsi skupaj zažurali, vsem pa se še enkrat zahvaljuje za podporo.

Ne spreglejte