Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2013,
15.00

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 31. 5. 2013, 15.00

8 let

9. oddaja: Želel bi si odigrati kakšno igro več

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V deveti oddaji Moj dragi zmore sta slavila Eva Teropšič in Adrijan Novak, ki bosta denar porabila za opremljanje skupnega gnezdeca.

Zakaj sta se odločila za prijavo v oddajo Moj dragi zmore? Za prijavo v oddajo Moj dragi zmore sva se sprva odločila iz čistega heca. Ko sva opazila oglas za oddajo, sva se ob odprti prijavnici dražila "Ne upaš, ti ne upaš …" in potem je sledila tipka Potrdi. Ko se je ekipa odzvala in sva ugotovila, da gre zdaj zares, sva se odločila, da pravzaprav nimava kaj izgubiti. Ker trenutno nimava redne zaposlitve, želela pa sva si urediti svoje prvo skupno stanovanje, sva si še lažje organizirala čas za nastop v kvizu.

Eva, kakšna je bila vaša taktika pri stavah? Zavedala sem se, da moram za prihod v finale podati najvišjo stavo vsaj v eni izmed iger. Glede na tip nekaterih iger sem se malo ustrašila, da niso bile čisto pisane na kožo partnerju. V igrah, kjer sem stavila in vložila kar precej žetonov, pa so me druge tekmice z višjimi stavami izločile iz igre, saj sem se ob tako visokih stavah zavedala, da je pametneje odstopiti, kot pa se podati v nevarno igro. V samem finalu sem vedela, da moram iti na vse ali nič. Zaupanje v dragega je bilo tako močno, da sem si upala dati višjo stavo od sotekmovalke, s tem pa sem tudi dokazala, da moj dragi zmore in da sva si upravičeno prislužila zmago.

Adrijan, katera naloga vam je bila najtežja in zakaj? Zagotovo je bila zadnja naloga najtežja, verjamem pa, da bi uspešno opravil tudi kakšno od predhodnih nalog. Najtežja je bila ne le zaradi fizičnega napora, ampak tudi psihičnega, saj je bila od mene odvisna zmaga in posledično denarna nagrada. Na začetku sem jo zaradi kombinacije drsečih kavbojk in najlonk skoraj izgubil, potem pa sem jo čvrsto stiskal v naročju do konca igre. Ves čas sem le odšteval sekunde.

Kako bosta porabila denar? Denar bo šel v celoti za opremo stanovanja, ki ga urejava in še zmanjkalo ga bo. Je pa res, da si bova tudi zaradi tega denarja toliko lažje privoščila kak daljši dopust na obali, o katerem drugače nisva razmišljala. Če ne prej, prihodnje leto – najprej se želiva čim prej preseliti v skupno gnezdece.

Ali je igra kako vplivala na vajin odnos in na videnje drug drugega? Izkušnja naju je le še bolj zbližala, saj sva spoznala, da je za skupni uspeh treba drug drugemu zaupati. Eva je vedela, da bo za preboj v naslednji krog treba igrati katero od prvih treh iger, a je dejstvo, da preostali moški niso opravili treh od štirih nalog, igro popolnoma obrnilo na glavo. Kar naenkrat sva bila pri vrhu lestvice, kjer pa je treba znati v pravem trenutku tudi odnehati, saj se za preboj proti vrhu takrat borijo druge tekmice. V zadnji igri je šlo za biti ali ne biti in v ponos nama je, da je tudi moj dragi dokazal, da zmore, saj sva si zmago tako priborila častno.

Se je v kateri igri vaš dragi posebej dobro izkazal ali vas razočaral? Dragi me ni razočaral v nobenem primeru. Kot sem že omenila, pred finalom ni dobil možnosti sodelovanja v kateri izmed iger, v samem finalu pa je stisnil vse svoje moči, zdržal mojo težo in nama priboril zmago. Le kako naj ne bom ponosna nanj?

Je partnerica morda preveč pričakovala, ste morda jezni, da vas je preveč namučila? Nisem jezen, ravno nasprotno. Vesel sem, da je verjela vame tudi takrat, ko sam nisem bil popolnoma prepričan, da bom zdržal postavljeni čas. Realen čas se mi je zdel tisti, ko je sotekmovalka želela odstopiti, a jo je voditeljica Nina spomnila, da gre za zmago – takrat je postajala igra vse težja in težja. Je pa res, da sem si želel igrati kakšno igro več, vendar imajo pri tem zadnjo besedo vedno ženske.

Ne spreglejte