Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 3. 2013,
11.16

Osveženo pred

8 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 22. 3. 2013, 11.16

8 let, 3 mesece

"Ko vidiš iskren nasmeh, veš, da je to to"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Voditeljica oddaje Misija je mogoče, ki prihaja na Planet TV v nedeljo ob 17.55, Jana Koteska je spregovorila o nastajanju oddaje in najlepših spominih na snemalne dneve.

Kako je nastala ideja za oddajo Misija je mogoče? K sodelovanju so me povabili s portala Gradbenik Slovenije in ideja o oddaji o prenovi mi je bila takoj všeč, saj sem si vedno želela delati kaj takega.

Nam lahko predstavite ekipo, kako ste se našli in ujeli? Od prej sem poznala samo Miloša, on je res zabaven, v določenih stvareh sva se zelo ujela in delo sva opravljala bolj lahkotno in uživala v snemanjih ter v ustvarjanju. Seveda smo se kdaj tudi sporekli, ampak smo vse sporazumno rešili in obrnili na šalo. Pomembno je bilo to, da smo vsi delali z dobrim namenom in s skupnim ciljem – da izbranim družinam vsaj malo polepšamo bivanje.

Kako je potekalo snemanje? Za posamezen projekt smo se pripravljali že tedne prej, za samo realizacijo in hkrati snemanje pa smo imeli samo dva dni časa (razen zadnje Misije). To pomeni, da smo morali biti dobro vnaprej pripravljeni, pa vendar se je potem v praksi zgodilo še marsikaj nepredvidljivega in smo se morali sproti prilagajati. Sicer pa smo imeli odličnega snemalca Črta, on res obvlada.

Glede na to, da je snemanje potekalo dva dni, predvidevam, da je bilo naporno. Mogoče je bilo najnapornejše res zgodnje vstajanje, ampak se je na koncu ves trud poplačal in spanje smo nadoknadili – ko sem videla iskrene obraze presrečnih družin, sem vedela, da je to to.

Kaj se ti je najbolj vtisnilo v spomin? Nekaj najlepšega je, ko vidiš, kako je neka tvoja ideja na papirju zaživela v realnosti in dejansko nekomu spremenila življenje – neprecenljiv občutek. Prva družina se mi je najbolj vtisnila v spomin in vsa ekipa je bila na robu joka, res smo bili ganjeni. Takrat sem pravzaprav dojela, kaj res počnemo. To ni samo malo barvanja, šivanja in vrtanja, to je cela zgodba. Hvaležna sem, da sem lahko del takšnega projekta.

Kaj lahko gledalci pričakujejo od oddaje? Gledljivo oddajo, ki vas bo potegnila vase in želeli boste še. Prežeta je s kančkom humorja in gledalci bodo ob tem dobili se kakšen nasvet ali idejo za svoj dom. Hkrati me bodo lahko videli v malo drugačni luči – stran od žarometov in modnih brvi, kjer se tudi odlično počutim.

Ne spreglejte