Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Nedelja,
6. 5. 2018,
19.24

Osveženo pred

5 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,58

Natisni članek

Boris Becker Novak Đoković ATP teniški globus

Nedelja, 6. 5. 2018, 19.24

5 let, 12 mesecev

Se v ekipo Novaka Đokovića lahko vrne tudi Boris Becker? #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,58
Boris Becker, Novak Đoković, Gebhard Gritsch | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Poleg Marijana Vajde se je v ekipo Novaka Đokovića vrnil tudi kondicijski trener Gebhard Gritsch. Ta je dejal, da Novak trenutno prestaja zelo težko obdobje. In kaj je odgovoril na vprašanje, ali obstaja možnost, da se v ekipo vrne tudi Boris Becker?

Novak Đoković se je iz Beograda preselil v Madrid, kjer se že pripravlja na turnir serije masters. Beograjčan je trenutno še daleč od svoje prave forme, kar kažejo tudi njegovi slabi rezultati. V glavnem španskem mestu je z njim tudi povratnik v njegovo ekipo Gebhard Gritsch. Ta je v intervjuju za Die Presse povedal: "Novak trenutno prestaja zelo težko obdobje."

"Če mu lahko pomagam, potem bi to rad tudi storil. Bili smo namreč vedno dobra ekipa. Novaku že psihološko pomaga, da smo z njim znova na igrišču. Natanko ve, kako moramo delati. Trenutno manjkata le še fizioterapevt Milan Amanović in Boris Becker."

Se Boris Becker vrnil v ekipo Novaka Đokovića? | Foto: Guliverimage/Getty Images Se Boris Becker vrnil v ekipo Novaka Đokovića? Foto: Guliverimage/Getty Images "Boris je bil vedno zelo dober v analizi ..."

In kakšna je po mnenju Gritscha možnost, da se v ekipo vrne tudi sloviti nemški trener, ki je z Novakom odlično sodeloval. Ta je povedal, da je to vprašanje morda za kdaj pozneje, in še dodal: "Boris je bil vedno zelo dober v analizi ... Ko se je Novak pred enim letom z njim razšel, ni imel želje po zmagi in ni želel trenirati tako, kot je treba, vendar če želiš biti na vrhu, se mora vse združiti," je še povedal 61-letni kondicijski trener.

(Ne)pristen pozdrav Nadala in Đokovića

Nekdanji prvi igralec sveta je v Madrid (turnir traja od 6. do 13. maja) prišel v petek, kjer se pripravlja na svoj prvi dvoboj. Nole se je na treningu srečal z Rafaelom Nadalom, prvim igralcem sveta. Po mnenju številnih njun pozdrav ni bil najbolj pristen. Ali je res tako, lahko preverite v spodnjem videu.

V ponedeljek Đokovića v uvodnem krogu čaka najboljši Japonec Kei Nišikori. Igralca sta se do zdaj srečala že 13-krat, enajstkrat pa je bil boljši Srb.

Ne spreglejte