Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 4. 2014,
10.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 2. 4. 2014, 10.32

8 let, 5 mesecev

Polona Hercog se vrača na teniška igrišča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Slovenska teniška igralka Polona Hercog napoveduje vrnitev na teniška igrišča, potem ko je potrebovala kar nekaj časa, da je dokončno pozdravila svojo poškodbo.

Hercogova v letošnji sezoni ni odigrala niti enega dvoboja. V 1. krogu OP Avstralije je proti Francozinji Alize Cornet dvoboj predala po vsega eni igri, potem ko je začutila bolečine v hrbtu. A v zadnjem obdobju je imela precej težav, saj so se ji poškodbe dogajale ena za drugo.

Kot pravi, je poškodba dokončno pozdravljena in bo aprila lahko igrala na prvem turnirju. Hercogova, ki je trenutno uvrščena na 68. mesto lestvice WTA, je na svoj profil na Facebooku zapisala: "Poškodbo sem sanirala res dobro in kar je najpomembnejše – za seboj imam že nekaj tednov res kvalitetnega treninga tako v fitnesu, kot tudi na teniških igriščih! Res sem vesela in končno je počutje takšno kot mora biti. Moj prvi turnir bo v Marakešu – Maroko, ki se začne 21. aprila ... končnoooo.:)))) Ne morem povedati, kako sem vesela, in komaj čakam, da bom spet igrala turnirje!!! Po Marakešu je v planu Portugalska in nato Rim ali Madrid …"

Ne spreglejte