Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 10. 2009,
17.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 11. 10. 2009, 17.29

8 let

Slovenska delegacija navdušena nad Innsbruckom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Direktor slovenskih moških reprezentanc Roman Pungartnik je navdušen nad prizoriščem evropskega prvenstva v Avstriji – Innsbruckom, kjer bo Slovenija igrala prvi del EP januarja 2010.

Skupaj s sekretarjem Rokometne zveze Slovenije Leopoldom Kalinom se je Roman Pungartnik udeležil konference na Dunaju ter si ogledal prizorišče evropskega prvenstva, ki ga bo med 19. in 31. januarjem gostila Avstrija. Slovenska odprava je skupaj z nemško, švedsko in poljsko delegacijo odpotovala pod avstrijske Alpe v Innsbruck, ki bo gostil reprezentance in tekme v predtekmovalni skupini C. "Moram priznati, da me je Innsbruck navdušil. Domačini so zelo prijazni in hkrati veseli, da nas bodo januarja gostili. Že takoj so nam dali vedeti, da se lahko za pomoč vselej obrnemo na njih," je bil navdušen direktor slovenskih moških reprezentanc in dodal: "Slovita Olympia Halle je enkratna. Sprejme več kot 8000 gledalcev in za vse je dobro poskrbljeno: za igralce, novinarje, gledalce in goste VIP. Prepričan sem, da bo zadovoljstvo na vseh straneh, saj bo organizacija na visoki ravni."

Nemci si želijo slovenske vstopnice, a jih ne damo

Pungartnik je še povedal, da gredo vstopnice na vseh prizoriščih odlično v prodajo, še posebej veliko zanimanje pa je za tekme skupine C, kjer igra tudi Nemčija. "Pri Poljakih je povpraševanje zelo veliko, še večje pri Nemcih, ki čakajo na naše vstopnice, če jih ne bi potrebovali. Toda jasno je že, da je tudi pri nas zanimanje za ogled tekem veliko, zato naših vstopnic ne dobi nihče. Ne glede na to, da vstopnice uradno še niso v prodaji, imamo na Rokometni zvezi Slovenije že v tem trenutku pet polnih avtobusov za v Innsbruck," je po nekajdnevnem obisku v Avstriji pojasnil direktor Pungartnik. Poudaril je še, da so vse vstopnice za prvo kategorijo že prodane (vse skupaj je na voljo za vsako tekmo 8000 vstopnic, 6000 jih EHF da v prodajo, 2000 na tekmo pa je namenjenih za potrebe evropske zveze).

V Sloveniji se bodo vstopnice za Euro 2010 začeli prodajati v prihodnjem tednu.

Ne spreglejte