Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 11. 2017,
15.20

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Thinkstock in Shutterstock

Natisni članek

aerobika vadba Nives Orešnik Vzajemna advertorial spletna vadba

Sreda, 15. 11. 2017, 15.20

2 meseca, 2 tedna

Na spletni trening z Nives Orešnik

Vsebino omogoča Vzajemna

Foto: Thinkstock in Shutterstock

Nives Orešnik je priznana osebna trenerka, vaditeljica skupinskih vadb, nekdanja mis Slovenije in fotomodel, ki želi s svojim znanjem izboljšati kakovost življenja številnim rekreativnim športnikom.

vadba telovadba | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

V naglici in ob prepolnem urniku včasih težko najdemo dovolj časa zase, še posebej če radi iščemo najrazličnejše izgovore, s katerimi se izognemo rednemu gibanju.

Prav telesna vadba je tista dejavnost, s katero najhitreje in najučinkoviteje poskrbimo za boljšo splošno telesno vitalnost, ki jo nujno potrebujemo, če želimo biti kos izzivom vsakdanjega časa.


Nives Orešnik Vzajemna | Foto: Nives Orešnik je inštruktorica pilatesa in joge.

Njene vadbe so primerne tako za začetnike kot tudi za tiste s predznanjem.

Pridružite se jim lahko v spletni telovadnici Varuh zdravja, kjer so na voljo vadbe v živo, pa tudi posnetki.

Pridružite se ji ter izboljšajte svojo držo, gibljivost in stabilnost celotnega telesa.


Prilagoditi vadbo sebi in svojemu urniku

Če bomo v dobri telesni kondiciji, bomo veliko lažje opravili vse naloge in nekaj energije prihranili tudi za najljubše hobije. Namesto da bi telovadba postala še ena od nadležnih obveznosti, si pripravimo svoj lasten program, ki ga bomo izvajali, ko bomo utegnili, ne glede na to, kje smo – doma ali na dopustu, mogoče celo v pisarni.

Spletna telovadnica z različnimi vadbami, prilagojenimi različnim zahtevnostnim stopnjam, je idealna rešitev, če se nočemo omejevati z urniki skupinskih vadb.

V največji slovenski spletni telovadnici Varuh zdravja lahko pod vodstvom izkušenih trenerjev preženete stres, okrepite mišice in izboljšajte telesno pripravljenost.

Za vadbe z Varuhom zdravja ne potrebujete nobene posebne športne opreme, le malo prostora in računalnik, tablico ali pametni telefon z internetno povezavo.

Treba se je samo vpisati, oblikovati svoj profil in cilje ter začeti vaditi. Telovadnica Varuh zdravja je odprta 24 ur na dan, vsak dan.

Do vrhunske postave z vrhunsko trenerko v udobju lastnega stanovanja

aerobika vadba | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Aerobika, s katero je v 80. letih zaslovela Jane Fonda, je še vedno med najbolj priljubljenimi skupinskimi vadbami, ki jih izvajamo ob glasbeni spremljavi. Gre za aerobno vadbo, ki krepi srčno-žilni sistem in pljuča.

Z aerobiko razvijamo telesno koordinacijo, gibčnost in moč, hkrati pa poskrbimo za sproščanje. Med vadbo, ki zahteva nekaj koncentracije, da lahko sledimo zastavljeni koreografiji, z lahkoto pozabimo na ves svet okoli sebe ter se tako spopademo s stresom in izboljšamo svoje razpoloženje. To je tudi eden od razlogov za to, da prav vsi potrebujemo neko vrsto vadbe.

Zakaj ne bi začeli s prijetno aerobiko?

15 minut aerobike na dan

vadba aerobika | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Naredite prvi korak k boljšemu počutju še danes. Nives Orešnik je za ljubitelje klasične aerobike posnela kar nekaj vadb različnih težavnostnih stopenj.

Tako lahko v spletni telovadnici vadite funkcionalno aerobiko v težji in lažji izvedbi, latino aerobiko, aerobiko za noge in zadnjico ter dinamično aerobiko, ki je primerna za spoznavanje z osnovami.

Vsaka vadba traja 15 minut. Če imate dovolj energije in potrebujete malce več miganja, lahko naredite nekaj zaporednih treningov.

Za funkcionalno vadbo je treba znati nekaj osnovnih korakov aerobike, sicer pa Nives s strokovnimi nasveti poskrbi za prijetno razgibavanje, s katerim boste lahko preoblikovali svojo postavo.

Največja brezplačna slovenska spletna telovadnica

vadba aerobika | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

V spletni telovadnici so na voljo naslednje vadbe:

  • pilates,
  • aerobika,
  • joga in
  • druge funkcionalne vadbe.

Vadbe so primerne tudi za tiste, ki morda še nimajo izkušenj z vodenimi vadbami. Posebej so označene vadbe, ki so primerne tudi za starejše in gibalno ovirane.

Vodijo jih priznani slovenski osebni trenerji, ki znajo uporabnike dobro motivirati in jih spodbujati.

Vsak mesec objavijo več kot sto novih vadb.

vadba trening | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja, ki ga zavarovanci Vzajemne že dobro poznajo, saj jih že nekaj let razvaja in spodbuja k zdravemu življenju.

Omogoča jim brezplačne tečaje smučanja, teka na smučeh, velike popuste pri nakupih športne opreme, do posebnih ugodnosti so upravičeni v toplicah, centrih dobrega počutja, ceneje kupujejo smučarske vozovnice in še veliko več.

Ne spreglejte