Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
26. 11. 2011,
11.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

fitnes pilates

Sobota, 26. 11. 2011, 11.35

8 let

K Bubi na dan aerobike in fitnesa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Buba v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljana in Mestno občino Ljubljana, za vse ljubitelje vadb v nedeljo pripravlja mega dinamičen dan, posvečen aerobiki in fitnesu.

Vadbe so namenjene vsem tistim, ki uživate ob energičnih vadbah ali pa se želite z njimi prvič spoznati.

ZumbAtomic je prilagojena različica Zumbe, ki združuje ples, glasbo in vaje v zabaven in zdrav program za otroke. Predšolčki se bodo na vaji spoznali s kombinacijami več plesnih stilov in se ob gibanji neizmerno zabavali. Vadba je namenjena zgolj otrokom med 4. in 7 letom starosti.

Zumba je trenutno zagotovo najbolj popularna skupinska vadba. Zumba je dinamična in razburljiva plesna vadba ob eksotični latinsko-ameriški glasbi. Gre za nezapleteno kombinacijo krepilnih vaj in enostavnih plesnih korakov, s ciljem oblikovati in okrepiti vaše celotno telo. Zumba je edinstvena, učinkovita in verjetno najzabavnejša oblika aerobne vadbe pri nas. Vadba je namenjena vsem starostnim skupinam, tako ženskam kot moškim.

Step aerobika je vadba na stepih, s poudarkom na vajah za čvrsto zadnjico, noge in trebuh. Višino stepov, ter s tem tudi težavnostno stopnjo, si lahko po želji in zmožnostih prilagaja vsak vadeči po svoje. Vadbo sestavljajo ogrevanje, koreografija, vaje za krepitev posameznih mišičnih sklopov (trebuha, nog in zadnjice), ter na koncu raztezanje, ki je poleg ogrevanja zelo pomemben za sproščanje in preprečitev mišičnih bolečin. Vadba je namenjena vsem starostnim skupinam, tako ženskam kot moškim.

Pilates je učinkovita vadba s specifičnim sistemom dihanja, s katero boste okrepili mišice, povečali gibljivost ter sprostili energetske blokade in napetosti v telesu. Priporočajo jo številni fizioterapevti in ortopedi. Vadba je namenjena vsem starostnim skupinam, tako ženskam kot moškim.

Spinning je skupinska vadba, ki se ob glasbeni spremljavi odvija na sobnem kolesu pod nadzorom inštruktorja. Gre sicer za vadbo v skupini pa vendar individualno obremenitev - poudarek je na intenzivnosti vadbe, ki pa si jo lahko vadeči prilagodi glede na svoje sposobnosti.

Ne spreglejte