SiolNET. Sportal Rekreacija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Atomic Redster s tehnologijo Servotec

Oglasno sporočilo

Znanje in izkušnje svetovnega pokala v smučeh za urejene terene.

smuči salomon | Foto:

Tekmovalno smučanje od opreme zahteva doseganje maksimalne hitrosti, pri kateri ohranja popoln nadzor in stabilnost. V letošnji sezoni smo zato razvili tehnologijo Servotec, ki vse to zagotavlja, in jo vgradili tudi v smuči za rekreativne smučarje.

VRHUNSKE SMUČI S TEHNOLOGIJO, KI DELUJE KOT SERVOVOLAN - SERVOTEC

Redster G9 predstavljajo vrh serije Redster in so opremljene z novo tehnologijo Servotec, ki bo v letošnji sezoni navdušila tako tekmovalce kot tudi rekreativne smučarje. Ime Servotec izhaja iz besede Servolenkung ali servovolan, kar tudi predstavlja sama tehnologija. Zagotavlja hitrejši upogib smuči, s tem pa so smuči postale še bolj odzivne in okretne. Servotec pripomore k večji stabilnosti in mirnosti smuči, tudi pri visokih hitrostih.

REDSTER G9

smuči salomon | Foto:

Poleg veleslalomskih smuči G9 tehnologijo Servotec vsebujejo še slalomske smuči S9 ter smuči X9, ki so zahvaljujoč kombinaciji slalomske in veleslalomske geometrije najbolj vsestranske smuči v seriji Redster.

REDSTER S9

smuči salomon | Foto:

REDSTER X9

smuči salomon | Foto:

Serija Redster odličnim rekreativnim smučarjem ponuja smuči z najboljšimi tehnologijami iz svetovnega pokala, a hkrati omogočajo celodnevno uživanje na snegu.

REDSTER CS 130: NATANČNOST, VRHUNSKA IZVEDBA, POPOLNO PRILEGANJE NOGI, UDOBJE

Novim smučem Redster smo pridružili popolnoma nove modele smučarskih čevljev Redster. Novi smučarski čevlji združujejo popoln nadzor nad smučmi, natančnost in udobje, ki traja ves dan!

smuči salomon | Foto:

salomon | Foto: Redster CS 130 so anatomsko oblikovani smučarski čevlji. Zahvaljujoč ožjemu kopitu ter konstrukciji Progressive Race Shell zagotavljajo popoln oprijem in nadzor, pri tem pa ohranjajo veliko udobja. Zaradi inovativne tehnologije Memory Fit si čevelj lahko prilagodite po svoji nogi v pičlih 12 minutah!

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin