Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 7. 2012,
19.41

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 27. 7. 2012, 19.41

7 let, 12 mesecev

Olimpijska vas – mesto razuzdanstva in mesenih užitkov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Olimpijska vas? Mesto, kjer se športnike in športnice družijo in počivajo, ko se športno neudejstvujejo? Pa kaj še, po besedah športnikov, naj bi bila to meka spolnih aktivnosti.

Ameriška nogometna vratarka Hope Solo je v začetku tega meseca v pogovoru za eno od ameriških revij odkrito spregovorila o mesenih užitkih med udeleženci olimpijskih iger pred štirimi leti v Pekingu, športniki in športnice pa se spolnim aktivnostim bržkone ne bodo odpovedali niti med olimpijskimi igrami v Londonu med 27. julijem in 12. avgustom. “Videla sem osebe, ki so občevale na odprtem. Niso se ozirali na varnostnike ali varnostne kamere, ljubili so se brez sramu, na travi, med stavbami, vodil jih je živalski nagon,” je med drugim v pogovoru dejala ameriška nogometašica Hope Solo, svoje “vroče olimpijske zgodbice” so brez sramu ali z določeno mero zadržanosti priznali tudi številni drugi športniki. Nekdanji ameriški plavalec Nelson Dibel, sicer nosilec zlatega odličja na 100 metrov prsno z olimpijskih iger v Barceloni 1992, je nekoč dejal, da so olimpijske igre “dva tedna dolga zabava za tisoče vročih teles”, njegov nekoliko mlajši kolega in plavalno še vedno aktivni rojak Ryan Lochte, ki bo v Londonu glavni izzivalec slovitemu rojaku in enemu od junakov pekinških iger Michaelu Phelpsu, pa je vroča dogajanja v olimpijski vasi oplemenitil z matematičnim izračunom: “Rekel bi, da je 70 do 75 odstotkov športnikov in športnic spolno aktivnih v času olimpijskih iger. Hej, enostavno moraš vzeti to, kar se ti ponuja.”

Da je v olimpijski vasi vseskozi “nekaj v zraku”, je potrdil tudi ameriški metalec kopja Breaux Greer. “Že na poti na trening si v olimpijski vasi obkrožen z dekleti v vročih hlačkah, silno izzivalnimi in pomanjkljivo oblečenimi, v privlačnem spodnjem perilu. Tudi če je njihov obraz za sedmico, je telo za dvajsetico,” je slikovito dejal Greer. “V svojem življenju nisem bil priča takšni razuzdanosti, kot sem jo videl v času olimpijskih iger v Sydneyju,” je svoje olimpijske izkušnje opisal ameriški strelec v trapu Josh Lakatos, medtem ko je nekdanja ameriška alpska smučarka Carrie Sheinberg svoje izkušnje v olimpijski vasi v Lillehammerju opisala z naslednjimi besedami: “To je bilo čarobno, naravnost pravljično mesto. Počutila sem se kot Alica v čudežni deželi, kjer si lahko osvojil zlato kolajno ali pa v posteljo odpeljal zelo vročega fanta.

Ne spreglejte