Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
9. 4. 2008,
11.14

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 9. 4. 2008, 11.14

8 let

Živec: Popravni izpit

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Goričani se še naprej krčevito borijo za drugo mesto, ki ob koncu sezone vodi v Evropo. Za dosego želenega izida bodo morali danes, ko gostujejo v Ivančni Gorici, zmagati.

Po slabšem začetku spomladanskega dela prvenstva PrveLige Telekom Slovenije so Goričani nanizali dve zaporedni zmagi in zdelo se je, da se bo ponovil scenarij iz prvega dela prvenstva, ko so po poraznem štartu ujeli ritem in nanizali kar nekaj zaporednih zmag. Toda konec minulega tedna so pred domačimi navijači izgubili primorski derbi proti Kopru in prekinili niz. Zdaj upajo, da bodo osvojili tri točke in se spet vrnili na zmagovita pota. "Igramo proti zadnjeuvrščeni ekipi lige, zato je jasno, da moramo zmagati, če želimo upati na drugo mesto. To ne pomeni, da Livar podcenjujemo, a je jasno, da imamo bolj kakovostno zasedbo, kot jo imajo tekmeci. Dali bomo vse od sebe in zmagali," pred tekmo pravi goriški vezist Simon Živec.

"Zelo nam je žal, da smo proti Kopru izgubili. Toda zdaj ni čas za vračanje v preteklost. Ne bomo veliko govorili, kaj smo in česa si želimo, bomo pokazali na igrišču," je bil odločen Živec. "Proti Livarju nas čaka popravni izpit, ki ga preprosto moramo opraviti. Res je, da imajo nogometaši iz Ivančne Gorice daleč najmanj točk v ligi, a so imeli veliko nesreče. Skorajda ni ekipe v ligi, ki je niso namučili. Dvakrat so igrali tudi proti nam in nam enkrat vzeli dve točki, drugič pa smo se morali pošteno potruditi, da smo osvojili poln izkupiček. Izid me ne zanima, samo da bomo tri točke osvojili tudi tokrat, pa bo vse dobro," je še dodal.

Trener Gorice Darko Milanič sicer ne bo mogel računati na poškodovane Domna Fratino, Mladena Kovačeviča in Mitja Piriha, medtem ko največ upov polaga na nekdanjega reprezentanta Milana Osterca, ki se je med strelce vpisal na obeh tekmah proti Livarju (1:1 in 1:0) v jesenskem delu prvenstva.

Ne spreglejte