Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 12. 2008,
23.19

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 4. 12. 2008, 23.19

8 let, 5 mesecev

Žinko: Ne bomo obupali

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
V 20. krogu PrveLige Telekom Slovenije bodo Domžalčani proti Nafti odigrali še zadnjo tekmo v letošnjem letu, z zmago pa bi vsaj delno popravili vtis iz prvega dela sezone.

Tokrat se bosta pomerili ekipi, ki sodita v kategorijo - največje razočaranje in presenečenje. Med prve zagotovo sodijo aktualni državni prvaki, ki so v prvem delu prvenstva odigrali pod pričakovanji in temu primeren je tudi zbir točk. Trenutno se nahajajo na šestem mestu s kar dvanajstimi točkami zaostanka za vodilnimi Mariborom.

Lahko presnetijo v gosteh

"Zagotovo nismo zadovoljni z dosedanjim izkupičkom, kar bomo skušali popraviti že v nedeljo. Zaostanek je sicer velik, vendar ne bomo obupali. Vsako tekmo bomo šli na zmago, na koncu pa bomo videli, kaj nam bo to prineslo," je uvodoma dejal Luka Žinko.

Nafta je doslej na gostovanju dobila le eno tekmo, kar je dober podatek za Domžale: "Po rezultatih sodeč gre za ekipo, ki je neugodna samo na svojem terenu. Vendar temu še zdaleč ni tako. Gre za dobro moštvo, ki lahko preseneti tudi v gosteh. Vseeno bomo igrali na tri točke in upam da bomo zmagali ter na ta način zaključili jesenski del," je previden domžalski vezist.

Odvisno od postavitve

Kje iskati možnosti za zmago proti Lendavčanom? "Veliko tekmecev se pride v Domžale braniti, z namenom osvojiti vsaj točko. Mi pa imamo ob takšnem načinu igranja velike težave. Verjamem, da se bodo Lendavčani postavili bolj ofenzivno in tako bomo tudi mi imeli nekaj več prostora za akcije," ponosni očka sina Davida.

Vlado Badžim bo lahko razen na Dejana Nemca računal na vse preostale nogometaše. Srečanje v domžalskem Športnem parku bo na sporedu v nedeljo ob 17. uri, sodil pa bo Darko Čeferin.

Ne spreglejte