Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 4. 2008,
20.39

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 4. 4. 2008, 20.39

8 let, 5 mesecev

Zemljič: Imeli smo rezultatsko kizo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Nafte še vedno čakajo na prvo spomladansko zmago v PrviLigi Telekom Slovenije. Na tekmi 26. kroga proti Primorju jih bo prvič vodil Damir Rob.

Nafta iz Lendave ima že četrtega trenerja v sezoni. Nenada Gračana, ki mu je uspelo doseči le točko v štirih tekmah, je nasledil Damir Rob. Tudi na zadnji tekmi v Novi Gorici, ki jo je vodil Štefan Škaper, so Lendavčani sicer izgubili, vendar pa po mnenju branilca Boštjana Zemljiča začetek spomladanskega dela niti ni bil tako slab. "Bolje rečeno, imeli smo krizo rezultata, drugače sploh nismo igrali slabo. V Gorici smo odigralo najboljšo tekmo, vendar pa izgubili 1:4. Menjava trenerja je kot nekakšna šok terapija, Damir Rob pozna zadeve, zato vem, da se bodo zadeve spremenile na boljše," je prepričan Zemljič.

Ne bo remija

Rob, ki je nazadnje bil selektor reprezentanc do 16 in 17 let, na tekmi proti Primorju ne bo mogel računati na poškodovane Bukovca, Celcarja in Šoštarića, zaradi devetega rumenega kartona pa bo moral počivati tudi Matjaž Lunder. "Vem, da ne bo neodločen izid, izgubili pa tudi ne bomo. Morali bomo igrati taktično disciplinirano, vsak od igralcev mora dati svoj delček sposobnosti in znanja, da bi prišlo do končnega uspeha," pravi Rob, ki se je po dveh letih znova vrnil na lendavsko klop.

Na zmago

"Po petih krogih brez zmage zagotovo moremo igrati na tri točke. Tekma bo težka, saj je Primorje zelo dobra ekipa, upam pa, da se bo končala v našo korist," pravi Zemljič, eden od igralcev, ki je igral pod Robovo taktirko tudi v sezoni 2005/06.

Ne spreglejte