Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2008,
10.37

Osveženo pred

8 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 29. 1. 2008, 10.37

8 let, 8 mesecev

Zasuk v stotih sekundah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Ob pogledu na lestvico pred tekmo sta derbi medijske lige odigrali ekipi Kapodol in Radio Slovenija. Slednji je povedel že v drugi minuti, prvaki pa so si pripravili zasuk v pičlih stotih sekundah.

Obakrat je bil uspešen razpoloženi Albert Lazicani. Preostali del srečanja so kontrolirali položaj na igrišču in postopoma pokončali nasprotnika. Dvakrat je zadel Grega Židan, enkrat pa Roman Čufurovič. Osmi krog sta že minulo soboto zaokrožila Indirekt (bivša Mladina) in MMC RTV Slovenija. V nepopolnih postavah sta se razšla brez zmagovalca, oba zadetka pa sta padla že v prvem polčasu. Strelca Gavrilovič in Juračič.

Deveti krog sta odprla Radio Koper in Literarna reprezentanca. Slavili so Primorci, edini gol pa je dosegel Dean Grgurica v enajsti minuti. Indirekt se je oddolžil Pop TV-ju za sestop v polfinalu lanske končnice in se povzpel na četrto mesto. Vse je bilo odločeno v devetih minutah, blestel pa je štirikratni strelec Aleksandar Mičič. Drugo zmago letošnji sezoni je vknjižil Šport klub. Mrežo Družine je načel Ervin Vešligaj, ki pa ni končal tekme, saj je bil po odmoru izključen, zato bo moral počivati v 10. krogu (avtomatska prepoved). Izenačil je Matevž Šrekl, zmago najbojši športni televiziji pa je pridelal Uroš Samec pet minut pred koncem. Družina je nastopila brez Alena Brajnika, ki se je poškodoval v prejšnjem krogu in je tekmo spremljal s tribune z mavcem na nogi. Zaigral je njegov brat Primož, ki pa ga prav tako ovira poškodba desne noge. Media Bus je po pričakovanjih ugnala zadnje uvrščeno MTV Adrio. S tem se je zavihtel tik pod vrh in ima le (še) točko zaostanka za vodilnim Dnevnikom. Da ima glasbena televizija na svojem kontu še naprej ničlo, so »krivi« Sebastjan Retelj (2 gola), nosilec igre modrih Uroš Slak in Igor Rojec.

Po nepopolnem devetem krogu se je lestvica močno zgostila, zato se obeta razburljivo nadaljevanje.


Izidi in strelci 8. kroga:

MMC RTV Slovenija : Indirekt 1:1 (1:1) Juračič 13.; Gavrilovič 7.

Kapodol : Radio Slovenija 5:1 (3:1) Lazicani 3., Lazicani 4., Židan 15., Čufurovič 25., Židan 28.; Pintar 2.


Izidi in strelci 9. kroga:

RTV Koper Capodistria : Slovenska literarna reprezentanca 1:0 (1:0) Grgurica 11.

Indirekt : Pop TV 5:2 (3:0) Mičič 6., Mičič 7., 9., 24., Jovičič 29.; Rahne 24., 28.

Družina Trud : Šport klub 1:2 (0:1) Šrekl 17.; Vešligaj 15., Samec 25, RK: Vešligaj/Šport klub

MTV Adria : Media bus 0:4 (0:2) Slak 3., Retelj 4., Rojec 23., Retelj 27.

Spored - ponedeljek, 4.2.2008:

9. krog: 20.00 Radio Slovenija – Kanal A, 20.40 Siol Sportal – Kapodol, 21.15 Dnevnik – MMC RTV SLO; 10. krog: 21.55 Media bus – Družina Trud, 22.30 Finance - Indirekt;

Ne spreglejte