Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
7. 7. 2008,
22.13

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 7. 7. 2008, 22.13

8 let, 5 mesecev

Zahoro osvojil bogati Interblock

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Edini ljubljanski prvoligaš je vendarle poskrbel za zvenečo okrepitev. Nova moč v dresu Interblocka bo tako napadalec Dario Zahora.

Nogometnemu klubu iz slovenske prestolnice, ambicioznemu Interblocku, je v svoje vrste uspelo zvabiti z dvaindvajsetimi zadetki najboljšega strelca slovenskega prvenstva minule sezone, Daria Zahoro, ki bo v dresu Ljubljančanov nastopal kot posojen igralec aktualnega hrvaškega prvaka. Šestindvajsetletni napadalec, ki je lansko sezono kot posojen igralec Dinama branil barve aktualnih državnih prvakov iz Domžal, bo v sredo že lahko nastopil na SuperPokalu Telekoma Slovenije in bo tako rekoč debitiral proti svojemu nekdanjemu klubu.

Po Amerju Jukanu in Zahori pa je nov obraz Ljubljančanov postal tudi branilec Mehmedalija Čović, ki je z Interblockom podpisal enoletno pogodbo. Dvaindvajsetletni, v Bosni in Hercegovini rojeni nogometaš, ki se je "kockarjem" pridružil že minuli teden na pripravah v Avstriji, bo v dresu "rdeče-belih" nastopal kot posojen igralec Genta, kjer barve belgijskega kluba branita dva slovenska nogometaša, Zlatan Ljubijankič in Marko Šuler.

Interblock skrbi tudi za prihodnost

Vodstvo ljubljanskega prvoligaša pa je poskrbelo tudi za prihodnost, saj so pogodbe s klubom podpisali mladi nogometaši. To so Josip Iličić, član slovenske reprezentance do 19 let, ki je v Ljubljano prišel iz Bonifike, donedavni član Krškega in član slovenske izbrane vrste do 17 let, Robert Berič ter Damir Čehič, ki prav tako nastopa za slovensko reprezentanco do 17 let, prihaja pa iz Gorice. Omenjeni trojici se je pridružil tudi 17-letni Antonio Mlinar Delamea, ki prihaja iz Aluminija, nastopa pa prav tako za slovensko reprezentanco do 17 let.

Nekdanji strateg Primorja in HiT Gorice Borivoje Lučič pa bo v prihodnje vodil mladince Interblocka.

Ne spreglejte