Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 10. 2008,
22.35

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 31. 10. 2008, 22.35

8 let, 5 mesecev

Zahora: Ne bi rekel, da smo s točko zadovoljni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Vsaj do 14. marca, ko se bosta ekipi v prvenstvu vnovič pomerili, si niti Ljubljančani niti Domžalčani niso priborili primata v ljubljanski kotlini. Prestižne zmage tako ni bilo, kot tudi ne zadetkov.

Dario Zahora, igralec Interblocka: "Imeli smo dve lepi priložnosti za zadetek, ampak tudi Domžalčani so igrali dobro. Sicer niso imeli nekih izrazitejših priložnosti, ampak so imeli nekaj udarcev. V prvem polčasu so bili boljši, a v drugem delu igre, ko smo sami stali na igrišču napadalneje, smo prikazali boljšo igro kot v prvem polčasu. Zatem smo imeli dve priložnosti - ena je bila moja, druga pa ne vem od koga, saj je nisem videl - ki bi morali odločiti srečanje. Domžale so sicer ekipa, ki zna igrati nogomet. V prvem polčasu so dobro držali žogo, zato je bilo težko najti pravo igro. V drugem polčasu, ko smo drugače stali na igrišču in igrali bolj napadalno, je bilo drugače in lažje ter bi lahko zmagali. Smatram, da je glede na vse rezultat 0:0 tudi realen. Ne bi pa rekel, da smo s točko zadovoljni. A pred nami so še druge tekme, kjer bomo skušali nadoknaditi zamujeno in zmagati."

Benedejčič: Domžalčani so dobra ekipa

Igor Benedejčič, pomočnik trenerja Interblocka: "Dejan je skoraj vse povedal. Sam bi dodal še, da prvi polčas nismo bili agresivni, igrali smo preveč rezervirano in Domžale so bile tukaj precej boljši nasprotnik. V drugem polčasu je vsaka ekipa imela svoje priložnosti in mislim, da je neodločen rezultat tudi najbolj realen. Poudaril bi, da so Domžale dobra ekipa in so kandidati za vrh, torej za prvo mesto. Vse čestitke prvakom za prikazano igro.

Djuranovič: V tem trenutku je tudi točka dobrodošla

Dejan Djuranovič, pomočnik trenerja Domžal: "Mislim, da smo videli dobro tekmo, predvsem s stališča discipline in odgovornosti na obeh straneh. Nahajamo se v situaciji, v kateri smo potrebovali pozitivni rezultat in v tem trenutku je za nas tudi točka dobrodošla. Vsekakor pa smo iskali priložnost tudi za tri točke. Izredno sem zadovoljen s prikazano igro mojih nogometašev, s katero so dobili samozavest in lahko na naslednjih srečanjih računamo tudi na kaj več. Čestitke, normalno, tudi Interblocku, saj sta za dobro predstavo potrebna dva. Če ne daš gola, ne moreš zmagati, … Fantje so šli motivirano in disciplinirano v tekmo, igrali so odgovorno in mislim, da je to tudi razlog, da smo prihajali v situacijo, ko smo ogrozili nasprotna vrata. Oboji smo imeli svoje priložnosti, vendar, če se je srečanje tako končalo, menim, da je tudi to realen rezultat in zaslužena delitev točk. Predvsem sem zadovoljen, da smo si točko priigrali po nizu slabih rezultatov ravno na gostovanju."

Benko: Interblock prav v nobenem segmentu ni bil boljši od nas

Jože Benko, igralec Domžal: "Mislim, da smo tokrat pokazali, da smo nasprotnik, ki je vreden vsega spoštovanja. Po dolgem času smo odigrali kakovostno tekmo in nadzirali potek igre. Še enkrat več nismo imeli sreče, da bi dosegli zadetek in odločili tekmo. Mislim, da Interblock prav v nobenem segmentu ni bil boljši od nas, tako da menim, da smo bili boljši nasprotnik. Celotni Sloveniji smo namreč pokazali, da spadamo v vrh slovenskega nogometa. Mislim, da je naše krize konec, saj enkrat se vendarle moramo dvigniti in ne moremo spet kar tako pasti. Ta tekma je bila prelomnica, ki nam je dvignila samozavest. Potrebno je osvajati točke in se dvigniti na lestvici. Od petih srečanj, ki so pred nami, imamo kar štiri doma, tako da če vsa ta srečanja zmagamo, bomo spet tam, kamor spadamo."

Ne spreglejte