Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 1. 2009,
18.22

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 21. 1. 2009, 18.22

7 let

"Vijolice" ugnale "vrtnice"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Maribora so v prijateljskem prvoligaškem obračunu premagali Novogoričane s 4:2.

Na hrvaške nogometne zelenice so stopili nogometaši Maribora in Hita Gorice, ki se od nedelje oziroma ponedeljka nahajajo na pripravah v Poreču.

Potem ko je vijoličasta zasedba v ponedeljek klonila proti Slaven Belupu, Novogoričani pa so na prvi prijateljski tekmi s 6:3 ugnali tretjeligaša iz Kranja, so bili tokrat uspešnejši nogometaši iz štajerske prestolnice. Za "vijolice" so v polno zadeli Vito Plut, Marcos Magno Morales Tavares, Dejan Mezga in Dragan Jelič, ki je zadel z bele točke, pri Novogoričanih pa sta bila uspešna Mladen Kovačevič in Milan Osterc.

Novogoričani v petek, Mariborčani v soboto

Darko Milanič je na igrišče najprej poslal Pridigarja, Popovića, Kljajevića, Džiniča, Filekoviča, Kubico, Mezgo, Školnika, Pavloviča, Tavaresa in Pluta, v nadaljevanju pa so zaigrali še Ranilovič, Majer, Lunder, Samardžič, Mejač, Bačinovič, Nilton, Tomažič-Šeruga, Mihelič, Bunderla in Jelič.

Primož Gliha pa je srečanje začel s Pirihom, Drahnom, Nikoličem, Djukičem, Gorinškom, Škarabotom, Komelom, Kršičem, Nebojšo Kovačevičem, Mladenom Kovačevičem in Ostercem, v nadaljevanju pa so zaigrali še Demirović, Mlakar in Rodrigues. Za "modro-bele" je tako nastopil tudi Nebojša Kovačevič, pri Novogoričanih pa v ekipi ni bilo obetavnega Etiena Velikonje , ki v Novi Gorici zaradi nedavne poškodbe obiskuje terapije in trenira individualno.

Potem ko se bodo sedemkratni državni prvaki v domovino vrnili v soboto, pa čaka Novogoričane povratek v slovenski Las Vegas v petek.

Ne spreglejte