Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 7. 2008,
12.13

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 22. 7. 2008, 12.13

8 let, 5 mesecev

V Celje prihaja Crvena zvezda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
V sredo ob 20.00 uri se na Areni Petrol obeta nova nogometna poslastica. V prijateljski tekmi se bosta pomerila MIK CM Celje in nekdanji evropski prvak, beograjska Crvena zvezda.

"V prvi vrsti sem vesel, da se je Crvena zvezda odzvala našemu vabilu, nenazadnje pa so takšne tekme za vse zelo koristne. Tokrat bom nekaj več minutaže namenil igralcem, ki v prvenstvu niso igrali, čeprav preveč ne bomo tvegali, saj lahko pride do neželenih zadev. Želim si, da ob takšnih nasprotnikih vsi fantje začutijo kaj od njih pričakujem," je uvodoma povedal celjski strateg Slaviša Stojanovič, ki je bil pred prihodom v knežje mesto, blizu odhodu k ''rdeče belim''. "Veselim se novega srečanja z ljudmi iz Crvene zvezde, ki so bili zelo razočarani, ko sem se odločil ostati v Sloveniji. Toda tako pač je in verjamem, da jih bomo sprejeli in pogostili tako kot se za dobre domačine spodobi," je še dodal Stojanovič.

Nasprotnika sta se v Areni Petrol pomerila tudi julija lani, ko se je obračun končal 2:2. Za goste sta zadela Burzanović in Milovanović, za Celjane pa Rusič in Pečnik.

Ne spreglejte