Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
19. 8. 2008,
13.05

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 19. 8. 2008, 13.05

8 let, 5 mesecev

Teinović bo počival kar štiri tekme

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Jernej Klarič je podal sklepe o kaznovanju za 5. krog PrveLige Telekom Slovenije. Dalibor Teinović ne bo smel igrati kar na štirih tekmah.

Na tekmi v Celju (MIK CM Celje - Primorje) so bili izključeni kar trije igralci. Novopečeni član Celjanov Anej Lovrečič bo zaradi dveh rumenih kartonov in brezobzirne igre počival na eni tekmi, podobna kazen pa je doletela tudi branilca Primorja Leona Panikvarja.

Zvezni igralec ''rdeče-črnih'' Dalibor Teinović ne bo smel pomagati soigralcem kar na štirih tekmah. Disciplinski sodnik je strnil razloge za tako strogo odločitev v njegovi nasilni igri - po storjenem prekršku nad njim je s komolcem udaril igralca nasprotne ekipe v telo, nato nešportno zapustil igrišče in žalil četrtega sodnika tekme. Ajdovci bodo morali zaradi nešportnega vedenja svojih nogometašev - na tekmi so prejeli pet rumenih in dva rdeča kartona - plačati 420 evrov. Igralec Rudarja Jovica Kraljevič, ki je bil izključen na tekmi v Kopru (nešportno vedenje do igralca nasprotne ekipe), bo počival eno tekmo.

Ne spreglejte