Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 10. 2008,
13.31

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Nedelja, 5. 10. 2008, 13.31

8 let, 5 mesecev

Stojanovič: Zavedali smo se, da nam ne bo lahko

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Naslednja ekipa, ki se lahko pohvali s skalpom državnih prvakov, je MIK CM Celje. To je za domžalske nogometaše prvi prvenstveni poraz na domačem igrišču.

Slaviša Stojanovič, trener MIK CM Celja: "V Domžale smo prišli z željo po zmagi, vendar smo se zavedali, da nam ne bo lahko. Na našo srečo nam je to uspelo in zelo se veselimo treh točk. Svojim fantom lahko samo čestitam, saj so izpolnili večji del taktičnega dogovora pred tekmo."

Robert Pevnik, trener Domžal: "Videli smo zelo trdo prvenstveno tekmo, obe ekipi pa sta odigrali kvalitetno srečanje. Vendar na koncu je zmagovalca odločila neumnost mojega igralca. Je pa tekma pokazala pot za naprej. Nekateri mladi igralci so opozorili nase in s tem pokazali, da imamo pozitivno vizijo. Pred nami je premor in moramo se dobro pripraviti na derbi v Mariboru. Za konec bi še čestital Celju."

Dejan Nemec, vratar Domžal: "Glede na vse težave smo odigrali dobro srečanje. Zavedati se je treba, da so bili tokrat prvič v začetni enajsterici trije mladi igralci in obenem tudi pokazali, da je v Domžalah dobra perspektiva. Vendar tudi tokrat so bile za nas usodne napake, ki se nam ponavljajo na zadnjih tekmah. Kljub temu, da smo jim 'podarili' tri točke, moram Celjanom čestitati za zmago. Če že takoj na začetku dobiš gol, se je težko vrniti v igro. Poleg tega nam je primanjkovalo sedem igralcev. Borili smo se, skušali smo izvleči maksimum iz tega in bili tudi dokaj blizu uspeha."

Darijo Biščan, napadalec MIK CM Celja: "Zmaga je zaslužena, saj smo se borili celo tekmo, ob tem pa nam je sodnik po nepotrebnem izključil tudi igralca. Kar se tiče enajstmetrovke, mislim, da je bila pravilno dosojena. Če bi v prvem polčasi izkoristili naše priložnosti, bi lahko vodili že s 3:0, vendar smo na premor odšli z zadetkom prednosti. Kljub vsemu smo dobro zdržali do konca ter po strelu z bele točke zmagali. Ta zmaga nam pomeni zelo veliko glede samozavesti, zato v ta dva tedna vstopamo ambiciozni in skušali se bomo dobro pripraviti na Nafto. Mislim, da se obeta dobra tekma in pričakujem tri točke."

Ne spreglejte