SiolNET. Sportal Nogomet
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Srce športa - dan fair playa (fotoutrinki)

4

termometer

Na dogodku ''Srce športa – dan fair playa'', ki je v nedeljo v Športnem parku Kodeljevo združil Svetovni dan srca, Mednarodni dan miru in Mednarodni dan FIFA fair playa, ni manjkalo znanih obrazov.

Na športno obarvanem dogodku so aktivno sodelovali predstavniki različnih družbenih skupin, ki so tako ali drugače povezane z zdravjem srca, mirom in fair playem - zdravniki, vrhunski športniki, zaposleni v Slovenski vojski in Slovenski policiji, športni novinarji, osebe z motnjo v duševnem razvoju (Specialna olimpijada Slovenije), nogometni sodniki, trenerji, azilanti, profesorji s Fakultete za šport, naj nogometna družina iz Slovenije ter mladi člani Otroške nogometne šole Ljubljana in njihovi starši.

Prireditev se je zaključila s tradicionalno ekshibicijsko tekmo med ekipama Znanih Slovencev in Nogometne družine, pred tem pa je po parku Kodeljevo potekal tudi rekreativni tek s simboličnim imenom ''Tek miru''. Na zelenici ni manjkalo znanih imen. Nogometne čevlje so obuli tudi ljubljanski župan, nekdanji člani ''zlate'' Katančeve čete, znani glasbeniki in ... Če ste zamudili simpatično druženje na Kodeljevem, vam ponujamo fotoutrinke.


Fotoutrinki s prireditve ''Srce športa – dan fair playa'':


Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin