Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Ponedeljek,
11. 4. 2016,
20.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,55

1

Natisni članek

Izbor z družbneih omrežij

Ponedeljek, 11. 4. 2016, 20.00

6 let, 6 mesecev

Srbska starleta pravi, da ji je Bolgar ponujal denar za spolne usluge

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,55

1

Za nami je nov teden in z njim čas za nov Sportalov izbor z družbenih omrežij. Kaj smo vam pripravili tokrat?

Ganljiva gesta zvezdnika Chelseaja

Žalostna novica prihaja iz Londona, kjer je osemletni navijač tamkajšnjega Chelseaja Tommi Miller izgubil bitko z zahrbtno boleznijo. Ko je novica prišla na uho zvezdnika Londončanov Johna Terryja, se je izkušeni branilec, ki bo po koncu sezone najverjetneje zapustil Stamford Bridge, ponudil, da poravna finančne obveznosti pogreba mladega navijača, ki ga je pred časom tudi spoznal. "Imel sem čast, da sem ga spoznal, zato sem bil šokiran, ko sem izvedel, da je umrl," je ob tem povedal nekdanji angleški reprezentant.

 



Kako je trener Liverpoola v zadrego spravil Hrvata

V nedeljo je Liverpool v angleški premier ligi premagal Stoke City s 4:1. Po tekmi je trener Liverpoolčanov Jürgen Klopp delil objeme svojim nogometašem, a ko je prišel na vrsto hrvaški branilec Dejan Lovren, je izvisel. Kaj se je zgodilo?

 


Mojstrovine zvezdnikov Bayerna na ogrevanju

Televizijske kamere so ujele mojstrovine nogometašev Bayerna Davida Alabe in Douglasa Coste, s katerimi sta Avstrijec in Brazilec navduševala na ogrevanju pred prvenstveno tekmo proti Stuttgartu, ki so jo Bavarci dobili s 3:1.

Iz Cristiana Ronalda so se zdaj norčevale tudi nogometašice

Fotografija iz garderobe Real Madrida po zmagi nad Barcelono z 1:0, na kateri Cristiano Ronaldo pozira zgoraj brez in napenja mišice, je v zadnjem tednu zaokrožila po spletu. Iz nje so se norčevali mnogi klubi in skušali posnemati portugalskega zvezdnika. Zdaj so podobno naredile še nogometašice nekega manj znanega kluba. Kako uspešne so bile?

 



Vsi so stali, le Jose Mourinho je sedel

 

Boksarski spektakel, bitko za naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po verziji IBF med Britancem Anthonyjem Joshuo in Američanom Charlesom Martinom, si je ogledal tudi portugalski trener Jose Mourinho, ki je trenutno brezposeln. Nekdanji trener Chelseaja, Real Madrida, milanskega Interja in Porta je bil seveda tarča fotografov.

 


Nogometaš, ki je videti kot balon

Nekdanji nogometaš Parme, Palerma in Rome, danes 36-letni Fabio Simplicio, se je vrnil k nogometu in zaigral za klub Batatais Futebol Clube. Po fotografijah sodeč ni najbolje fizično pripravljen …

 


Najbolj neumen avtogol v zgodovini nogometa?

 

Poglejte potezo, s katero je pošteno nasmejal vratar Tahitija Mickael Roche.

 

Zvezdnik Reala se je smejal, medtem ko je njegova ekipa zaostajala

 

Zvezdnik madridskega Reala James Rodriguez se je znašel v središču pozornosti, ker se je med prvo tekmo četrtfinala lige prvakov, ki jo je njegov klub izgubil proti Wolfsburgu z 0:2, čeprav je njegova ekipa zaostajala za dva gola, smejal. Takšno obnašanje Kolumbijca, ki je bil najboljši strelec zadnjega svetovnega prvenstva, seveda ni najbolj prijalo navijačem in ljudem v klubu.

 


Srbska starleta pravi, da ji je Bolgar ponujal denar za spolne usluge

Zvezdnik beograjskega Partizana, nekdanji član Manchester Cityja Valerij Bojinov, se je znašel sredi obtožb, ki jih je vanj usmerila srbska starleta Anžela Veštica, ki je znan obraz tamkajšnje estrade. Ta pravi, da ji je Bojinov pred časom za spolne usluge ponujal denar, a naj bi ga zavrnila.


Med tekmo je izpljunil zob

 

Nogometaš Wolfsburga Vierinha je pri zmagi nad Realom v prvi tekmi četrtfinala lige prvakov z 2:0 igral zelo bojevito. Celo tako zelo, da je med tekmo izpljunil zob.

Ne spreglejte