Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
4. 4. 2016,
19.01

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,83

Natisni članek

Izbor z družbneih omrežij Mauro Icardi Wanda Nara Maxi Lopez Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Barcelona Real Madrid Johan Cruyff Gonzalo Higuain Jürgen Klopp

Ponedeljek, 4. 4. 2016, 19.01

6 let, 6 mesecev

Še zdaj mu ni odpustil, ker mu je speljal vročo ženo (video)

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,83

Za nami je še en nogometni teden, pred vami pa nov izbor najbolj zanimivih objav z družbenih omrežij po izboru Sportala.

Izjemna kulisa na Camp Nouu

Pred el clasicom so se na slovitem Camp Nouu spomnili tudi na preminulo klubsko legendo Johana Cruyffa in njemu v čast pripravili izjemno kuliso. Poglejte si veličastni prizor.

Beautiful tribute to Johan Cruyff.Video from FC Barcelona

Objavil/a The SPORT Bible dne 2. april 2016

Kakšen zadetek …

Nogometaši danske izbrane vrste do 17 let so v Švici z nevsakdanjim zadetkom prišli do zmage. Domači branilec je hotel poslati žogo daleč od svojih vrat, pri tem pa je enega od Dancev zadel v hrbet, žoga je preletela vratarja in končala v mreži.

Potegavščina za prvi april

Prvi april je dan, ko se lahko vsak laže in  šali po mili volji. Za to so se odločili tudi pri Manchester Cityju. Glavni igralec je bil vezist Fabian Delph, žrtev pa je bila klubska novinarka Nicolo McCarthy. Nekdanji član Aston Ville je med intervjujem užaloščeno vstal in odvihral iz sobe, novinarki, ki ni vedela za potegavščino, pa se je paralo srce.

Kloppa na smrt prestrašili

Jürgen Klopp je umirjeno odgovarjal na vprašanja novinarjev, ko se je zgodilo nekaj nepričakovanega, kar ga je zelo prestrašilo, prisotne na novinarski konferenci pa nasmejalo.


Postregli so s klobasami, ki jih ni bil najbolj vesel

Claudio Ranieri, ki z Leicester Cityjem hiti k naslovu angleških prvakov, je znan po tem, da je ljubitelj dobre hrane in pijače. Tudi sam nemalokrat igralcem v slačilnici postreže z lazanjo, vse navdušenje okoli italijanskega trenerja pa so znali v svoj prid obrniti tudi lokalni gostinci. V Leicestru lahko dobite klobaso na Ranierijev način in ravno to so mu prinesli na tiskovno konferenco pred tekmo z Southamptonom. Italijan se je lepo zahvalil, poskusil pa jih ni, saj naj bi po njegovem mnenju vsebovale preveč česna.



Kako se prebudi napol spečega varnostnika na tekmi?

Za to so poskrbeli navijači Norwicha, ki so zadetek  za zmago s 3:2 nad Newcastlom proslavili v slogu. Bili so glasni do te mere, da je varnostnika, ki je že napol spal na in čakal le še na konec tekme, skoraj infarkt.

That moment when Norwich City FC beat Newcastle United 3-2

Objavil/a 101 Great Goals.com dne 2. april 2016

Slika po el clasicu, ki je nasmejala nogometno javnost

Vsi vemo, koliko Realu pomeni zmaga nad Barcelono. Če se do te pride še na Camp Nouu, je veselje še toliko večje. Beli balet je v soboto z 2:1 premagal Katalonce, za odločilni zadetek pa je priskrbel ravno Cristiano Ronaldo, ki je bil glavni junak tudi fotografiranja po tekmi. V gasilski fotografiji  je bil edini v spodnjem perilu in z napetimi  vsemi mišicami na telesu. Portugalec je že tako navajen poziranja pred fotografi, da se zdi, da je že malo poklicno deformiran. "Povejte mu, da zdaj že lahko običajno diha," so se med drugim o sliki razpisali na družbenih omrežjih.


Argentincu se je odpeljalo

Gonzalo Higuain je na tekmi proti Udineseju izgubil živce. Odlični argentinski napadalec, ki v tej sezoni navdušuje v napadu Napolija, je po prejetem drugem rumenem kartonu moral zapustiti igrišče, a sodniške odločitve ni sprejel za nasmehom na obrazu. Argentincu se je odpeljalo in je najprej hotel obračunati s sodnikom, nato pa še branilcem Udineseja Felipejem, nad katerim je storil domneven prekršek. Še dobro, da so razburjenega Argentinca obkolili soigralci in ga počasi pospremili z igrišča.

Romun poskrbel za neverjetno preigravanje

Denis Alibec, nekdanji član Interja, je na tekmi med Astro in Dinamo Bukarešta zabil tri zadetke, poskrbel pa še za izjemno preigravanje in do tal ponižal branilca Dinama. To si lahko ogledate tudi v posnetku.

"Derbi Wanda"

Pred začetkom tekme med Interjem in Torinom, italijanski mediji so ga poimenovali tudi derbi Wanda, smo bili spet priča snidenju Argentincev Maura Icardija in Maxija Lopeza, ki še vedno nista zakopala bojne sekire.  Napadalec Interja je namreč pred leti speljal ženo rojaku, ki mu tega še zdaj ni odpustil.


Včasih dobra prijatelja se zdaj gledata kot pes in mačka, no, vsaj Lopez je tisti, ki še vedno ni pozabil dogodkov iz preteklosti. Ravno iz tega razloga se spet ni hotel rokovati z Icardijem. "Te stvari se dogajajo. Vse je odvisno od posameznikov. Sam sem mu ponudil roko, saj sem lepo vzgojen," je dogodek pokomentiral mladi 23-letni napadalec, ki je z nekdanjo ženo Lopeza zdaj tudi poročen.


Kako je videti Wanda Nara?

La diosa de mi mujer haciéndose Selfie en el espejo 👸🏼❤️😱 Buenas Noches 😄

A photo posted by Mauro Icardi (@mauroicardi) on


Buenas Noches a todos !! 👸🏼🔵🔵🔵 #W&M @wanditanara

A photo posted by Mauro Icardi (@mauroicardi) on


Ne spreglejte