Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 1. 2009,
20.55

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 22. 1. 2009, 20.55

8 let, 5 mesecev

Remi med Mariborčani in Novogoričani

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Na hrvaške nogometne zelenice so še drugič v dveh dneh stopili nogometaši Maribora in Hita Gorice. Srečanje se je tokrat končalo z rezultatom 2:2.

V okviru priprav pred nadaljevanjem spomladanskega dela sezone so se Mariborčani in Novogoričani v Poreču še drugič v dveh dneh pomerili v prijateljskem obračunu.

Ekipa iz štajerske prestolnice je tokrat bila sestavljena iz kadetov, mladincev in igralca na preizkušnji, Radenkoviča, slednjim pa so se pridružili še Plut, Jelič, Samardžič, Mejač, Bačinovič, Tomažič - Šeruga, Bratušek, Školnik in Majer. Štirikratne državne prvake je tokrat vodil pomočnik glavnega trenerja Miran Srebrnič, saj je Primož Gliha z igralci, ki se niso pomerili v prijateljskem dvoboju, opravil trening.

Jelič dvakrat v polno

Potem ko so v sredo slavile "vijolice", se je tokrat srečanje končalo z remijem. Pri četi Darka Milaniča je blestel Dragan Jelič, ki je bil uspešen dvakrat, pri "vrtnicah" pa sta v polno zadela novinca v dresu "modro-belih", Miroslav Lečić in Matej Mlakar.

Prvi mož mariborske stroke je tokrat v ogenj od prve minute poslal Bratuška, Majerja, Samardžiča, Grašiča, Reška, Kodra, Kavčiča, Črnica, Radenkoviča, Sirka in Pluta, zaigrali pa so še Jelič, Školnik, Mejač, Tomažič-Šeruga, Radan in Bačinovič. Pri Novogoričanih pa je Srebrnič najprej na igrišče poslal Žilića, Balažica, Zarifoviča, Fratino, Gregoriča, Cvijanoviča, Mlakarja, Demirovića, Žigona, Galešiča in Lečića, v nadaljevanju pa so zaigrali še Šmitran, Markič, Kocič in Janev.

Ne spreglejte