Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 1. 2008,
17.27

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 29. 1. 2008, 17.27

8 let, 5 mesecev

Prvi poraz vijoličaste zasedbe, Tavares novi član

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Maribora so v četrtem prijateljskem srečanju vknjižili prvi poraz, saj so jih ugnali nogometaši Šibenika. V dresu vijoličastih bo v prihodnje nastopal tudi Brazilec Tavares.

Potem ko so se nogometaši iz štajerske prestolnice v ponedeljek zjutraj odpravili v Poreč, so se v torek popoldan že preizkusili na hrvaških nogometnih zelenicah. Po treh zmagah nad Zavrčem, GAK-om in Aluminijem so tokrat vknjižili prvi poraz proti Šibeniku. Desetouvrščena ekipa prve hrvaške lige je slavila na krilih Krešimirja Makarina, ki je mariborskega čuvaja mreže premagal dvakrat.

Tavares zadovoljil okus

Za "vijolice" je zaigral tudi Marcos Magno Morales Tavares, ki se je v Poreču na pripravah priključil sedemkratnim državnim prvakom. Triindvajsetletni brazilski napadalec je s všečno predstavo navdušil strokovno vodstvo vijoličastih in je tako postal že peta okrepitev Mariborčanov.

Izbranci Branka Horjaka, ki so se nedavno okrepili še z nekdanjim slovenskim reprezentantom Suadom Filekovičem, bodo v Poreču ostali do petka, bržkone pa je pred njimi še v četrtek pripravljalna preizkušnja z velenjskim Rudarjem.

Ne spreglejte