Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 10. 2008,
17.01

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 31. 10. 2008, 17.01

8 let, 5 mesecev

Prazni naboji v Spodnji Šiški

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Interblocka in Domžal so se v tekmi 15. kroga PrveLige Telekom Slovenije v Ljubljani razšli brez zadetkov. Gostitelji so tako ostali brez šeste zaporedne zmage.

Derbi med pokalnimi zmagovalci in državnimi prvaki - oboji so od sezone pričakovali veliko več, kot kaže trenutna prvenstvena lestvica -, ni navdušil občinstva. Nogometaši Interblocka, ki so lovili šesto zaporedno zmago, niso bili na ravni zadnjih tekem, na koncu so lahko bili s točko celo bolj zadovoljni kot Domžalčani.

Gosti, ki že sedmi zaporedni krog niso okusili slasti zmage, so bili namreč bližje trem točkam, bili so boljši nasprotnik, imeli več priložnosti, čeprav bi lahko bili za neučinkovitost na koncu tudi kaznovani.

Domžale bližje zadetku

Pred tekmo je bilo veliko vprašanje, kako se bodo na odstavitev trenerja Roberta Pevnika odzvali domžalski igralci, ki sta jih na klopi tokrat vodila Dejan Djuranović in Filip Filipovski. Sodeč po veliki želji, ki so jo pokazali Domžalčani, je odgovor pozitiven. Državni prvaki so namreč imeli več od igre, toda manjkala jim je pika na i, zadetka namreč niso znali doseči. Veselje jim je v največji meri preprečil domači vratar Rozman, ki je ubranil nekaj nevarnih strelov. V prvem polčasu Breziču in Žinku, v drugem Žinku in Kirmu. Tisti streli, po katerih žoga ni končala v rokah Rozmana, pa niso bili dovolj natančni. Tako ni bil pri strelu Zatkovič, ki je kar nekajkrat zagrozil domačim, še najlepšo priložnost pa je v 84. minuti zapravil Brezič, z desetih metrov je streljal mimo gola.

Majcen zamudil priložnost dvoboja

Domžalčani bi bili lahko za zamujene priložnosti kaznovani. Interblock, za katerega je v 90 minutah edino pravo priložnost zamudil najboljši strelec Zahora, ki je v 68. minuti poskušal poslati žogo prek vratarja Nemca, a je bil njegov strel nekoliko premočan, tako da je žoga zletela prek gola, je bil v sodnikovem podaljšku zelo blizu zadetku.

Junak dvoboja bi namreč lahko postal rezervist Majcen, toda žogo je iz bližine poslal mimo vratnice.


Fotoutrinki s tekme:



Ne spreglejte