Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
7. 10. 2008,
16.29

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 7. 10. 2008, 16.29

8 let, 5 mesecev

Pokalni prvaki vnovič na Brdo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Interblocka so se v torkovih dopoldanskih urah odpravili na mini priprave na Brdo, kjer bodo ostali vse do petka. V sredo jih čaka prijateljski obračun s Triglavom.

Nogometaši najbogatejšega slovenskega prvoligaša, ki so v drugi četrtini prvenstva kot edini dosegli stoodstotni izkupiček in na kolena spravili vse primorske klube – HiT Gorico, Primorje in v minulem krogu še Koper - so se v torek, po jutranjem treningu, odpravili na kratke priprave na Brdo pri Kranju.

Z ljubljansko ekipo pa niso odpotovali nekateri nogometaši, in sicer član slovenske izbrane vrste Darijan Matič, ki se z reprezentanco nahaja na Ptuju, in mladi slovenski upi do 19 let, Blaž Božič, Robert Berič in Antonio Mlinar Delamea, ki jih v teh dneh čaka prvi krog kvalifikacij.

Prijateljski izpit proti Triglavu

Zaradi prvenstvenega premora, ki je posledica reprezentančnih akcij, se bo ljubljanska posadka na Gorenjskem nahajala vse do petka, kjer bo poleg vsakodnevnih treningov odigrala tudi prijateljsko srečanje proti drugoligaškemu Triglavu. Brdo pa je bil pripravljalna baza Ljubljančanov že v začetku septembra, ko so se "kockarji" prav tako, ravno po prvi prvenstveni zmagi nad Nafto, odpravili na Gorenjsko. Od takratnih skupnih priprav so aktualni pokalni in superpokalni prvaki nanizali že omenjene tri prvenstvene zmage, po zmagi nad Bonifiko so si priigrali četrtfinalno vstopnico v pokalnem tekmovanju, remizirali so proti Celjanom in klonili "zgolj" proti sedemkratnim državnim prvakom iz štajerske prestolnice, kar jih je iz nepričakovanega na dno prikovanega položaja popeljalo na sedmo mesto. Sodeč po rezultatih so takratne priprave bile torej uspešne …

Brez Geriča

Med potniki za Brdo pa tokrat ni bilo mladega Dejana Geriča, ki se je poškodoval na srečanju 5. kroga PrveLige Telekom Slovenije proti Labodu Dravi. Potem ko je po okrevanju že pričel s treningi, je v nadaljevanju prišlo do nepričakovanih komplikacij in 20-letni nogometaš je imel ravno danes magnetno resonanco, ki bo pokazala, koliko časa bo ljubljanski vezist še na stranskem tiru.

Četo Igorja Benedejčiča, ki se bo v slovensko prestolnico vrnila v petek, čaka novo prvenstveno srečanje v soboto, 18. oktobra, ko v Spodnjo Šiško prihaja velenjski Rudar.

Ne spreglejte