Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
10. 7. 2008,
20.54

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 10. 7. 2008, 20.54

8 let, 5 mesecev

Po Krškem padel še Šenčur

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Nogometaši MIK CM Celja se pospešeno pripravljajo na novo sezono. V četrtek so odigrali novo prijateljsko tekmo in premagali Šenčur z 2:0.

Potem ko je v sredo ekipa Slaviše Stojanoviča premagala Krško s 3:0, je v četrtek na pripravah v Čatežu odigrala novo prijateljsko tekmo in premagala Šenčur z 2:0.

Po prvem polčasu je bil izid 0:0, v drugem delu igre pa so Celjani le strli odpor tekmecev in jih premagali z 2:0. Prvi gol je zabil Čeh Dušan Nuliček, končni izid tekme pa je postavil mladi Mario Močič.

Celjani bodo v Čatežu ostali do petka, nato pa bodo v soboto odigrali novo prijateljsko tekmo. Pred domačimi navijači se bodo pomerili proti Muri.

Od prve minute so igrali Kuzma, Zemljič, Matjašec, Mujakovič, Sebök, Janković, Bunc, Lo Duca, Čeh, Ošlaj, Vinko, v nadaljevanju pa so priložnost dobili še Luk, Bukovec, Vass, Bogdanović, Vassiljev, Gerenčer, Brezovački, Medved, Horvat in Adilović. S to zmago so si Lendavčani najverjetneje že zagotovili tekmo v nedeljo, če pa bodo igrali v finalu ali v tekmi za tretje mesto pa bo odvisno od razpleta sobotne tekme proti Varteksu. Včeraj sta novi dve letni pogodbi podpisala Aleš Luk in Mihael Bukovec, v prihodnjih dneh pa se pričakuje še tudi podaljšanje pogodbe z Alešom Čehom. S Češke se je vrnil tudi Eldin Adilović, ki je bil na preizkušnji v praški Sparti in včeraj tudi prvič zaigral v modro-belem dresu Nafte, če pa bo ostal v Lendavi pa bo verjetno jasno še v tem tednu.

Ne spreglejte