Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 1. 2008,
22.32

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 21. 1. 2008, 22.32

8 let, 5 mesecev

Osmica Livarja v mreži Kamničanov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Livarja so v nedeljo v sklopu priprav odigrali prvo pripravljalno srečanje. Uspešno, saj so zmagali z visokih 8:3.

Po desetdnevnih pripravah je Tomaž Kavčič svoje izbrance preizkusil na pripravljalni tekmi. Na umetni podlagi v Ivančni Gorici je bil prvi "test" zadnjeuvrščeni ekipi na prvenstveni lestvici Kamnik, ki zaseda prvo mesto v ljubljanski ligi. Uspešnejši so bili, nadvse pričakovano, "ivanški risi", ki so vrata tekmecev zatresli osemkrat. Dvakrat je bil uspešen novinec v dresu "belo-rdečih", sicer posojen igralec Domžal, napadalec Tim Lo Duca, ki se je dvakrat vpisal med strelce. Listi slednjih so se pridružili še Blaž Brezovački, Darko Karapetrovič, Simon Prudič, Luka Sadar in igralec z avstrijskim potnim listom, ki se pri ekipi iz Ivančne Gorice nahaja na preizkušnji, Barbić. En zadetek pa so si Kamničani dali kar sami.

V Italiji z Ancono, Peruggio, …

Nogometaši edinega dolenjskega prvoligaša se bodo v sredo, pred odhodom v Italijo, pomerili še z drugoligaško ekipo iz Krškega.

Prvi mož dolenjske stroke pa bo svoje igralce pri naših zahodnih sosedih, kamor odpotujejo v petek, preizkusil še na štirih prijateljskih srečanjih. Potem ko se bodo v soboto udarili z Ancono in nekaj dni pozneje še s Peruggio, pa ostala nasprotnika bržkone še nista znana.

Ne spreglejte