Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 3. 2008,
9.30

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 14. 3. 2008, 9.30

8 let, 5 mesecev

Mujčinovič: Ostati neporaženi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometaši MIK CM Celja se v 23. krogu PrveLige Telekom Slovenije odpravljajo v Novo Gorico, kjer bodo skušali popraviti slab vtis z zadnje preizkušnje proti Dravi. Četverica poškodovanih.

Izbranci Pavla Pinnija so minuli konec tedna proti Dravi s prvim spomladanskim porazom naredili dva koraka nazaj glede na uvodno zmago proti Nafti. Padec na osmo mesto je za celjskega prvoligaša boleč, posebno ob dejstvu, da se želena uvrstitev do petega mesta vse bolj odmika.

Izenačena liga

Toda časa za objokovanje ni. Že jutri ''grofje'' potujejo v Novo Gorico, k ranjenemu domačinu. Goričani v prvih dveh tekmah drugega dela prvenstva niso osvojili niti točke, tako da bodo zaradi tega zagotogo še bolj motivirani. S tem se Celjani, kot pravi kapetan Simon Sešlar, ne obremenjujejo: ''Z nasprotnikom se ne obremenjujemo, vsako moštvo poišče svojo motivacijo za čim boljšo predstavo. Mi moramo gledati le na sebe, da odigramo čim boljše.'' Vratar Amel Mujčinovič pričakuje negotovo tekmo: ''Tako izenačenega prvenstva kot je letošnje, še ni bilo. Vsak lahko premaga vsakega,'' in dodaja: ''Če bomo pravi, se lahko nadejamo pozitivnega rezultata in vsaj točke.''

Brez obeh Brazilcev

Celjski zdravstveni karton je tudi tokrat več kot poln. Tako zagotovo ne bosta mogla zaigrati Daltro in Marlon, vprašljiv pa je tudi nastop Ognjena Lekića in Miroslava Raduloviča.

Zaradi kartonov ima prepoved nastopa Denis Halilovič.

Ne spreglejte