Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 3. 2013,
10.15

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Jose Mourinho Real Madrid

Četrtek, 14. 3. 2013, 10.15

8 let, 5 mesecev

Mourinho: Moja prihodnost nima nič skupnega z ligo prvakov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Trener Real Madrida Jose Mourinho je zatrdil, da njegova prihodnost pri kraljevem klubu sploh ni povezana s tem, ali bo v tej sezoni osvojil ligo prvakov ali pa ne.

Real Madrid je v osmini finala lige prvakov izločil Manchester United in se prebil v četrtfinale. Svojega naslednjega tekmeca bo dobil jutri na žrebu v Nyonu. Nekateri opazovalci nogometne scene napovedujejo, da bi se lahko ponovila zgodba iz leta 2004 ali 2010, ko je Mourinho zapustil svoj klub kmalu za tem, ko je osvojil prestižno ligo prvakov. Najprej je to storil pri Portu, nato še pri Interju.

Mnogi svoja namigovanja gradijo na tem, da portugalski nogometni strateg ne bo imel več prave motivacije ostati pri Real Madridu, če z njim osvoji deseto lovoriko v najprestižnejšem evropskem klubskem tekmovanju. Kraljevi pokal namreč že ima v žepu, prav tako špansko prvenstvo. A najprej se bo treba prebiti prek četrtfinala, nato prek polfinala in maja še zmagati v finalu na Wembleyju …

Jose Mourinho je takšna natolcevanja za The Sun odločno zavrnil: "Svojih odločitev nisem nikoli temeljil na tem, ali bom zmagal ali pa ne. Vsak dan delam na vrhunski ravni, mislim samo na klub in nikoli nisem zaskrbljen nad lastno usodo."

Joseja, ki ima pogodbo z Real Madridom do 30. 6. 2016, so v zadnjem času povezovali z Manchester Cityjem, Chelseajem in Paris Saint-Germainom.

Ne spreglejte