Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 12. 2012,
11.31

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Jose Mourinho Real Madrid

Četrtek, 13. 12. 2012, 11.31

8 let, 5 mesecev

Mourinho besen: Ni vedno kriv trener, nekateri niso želeli igrati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Jose Mourinho po porazu na prvi tekmi osmine finala španskega pokala ni skrival jeze nad igralci proti Celti, ki so igrali pod pričakovanji. Večkrat krivdo za poraze prevzame nase, tokrat je ni.

Edini zadetek za Madridčane je ob koncu tekme dosegel Cristiano Ronaldo in na ta način precej povečal možnosti kraljevega kluba za napredovanje. Jose Mourinho občutkov po tekmi ni skrival, se pa zaveda, da je njegova ekipa še naprej velik favorit, da si na povratni tekmi 19. decembra na štadionu Santiago Bernabeu zagotovi uvrstitev v četrtfinale. "Dejstvo je, da so me nekateri igralci razočarali. Ne bi pa o imenih. Nimam druge razlage kakor te, da nekateri pač niso želeli igrati. Morato sem pustil v Madridu, vendar pa je bil bolj koristen kot nekateri, ki se niso niti potrudili igrati. Novinarji boste najbolj lahko ocenili igro in moj izbor, vendar se zavedajte, da niso vedno krivi trenerji," je povedal Portugalec, ki je na začetku ostal tudi brez poškodovanega Karima Benzemaja.

Ni pa pozabil pohvaliti niti igre petnajstouvrščene ekipe primere division. "Celta si je zaslužila zmago. Najbolj pošten rezultat bi bil 1:0 za njih. Za drugi gol verjetno sploh niso vedeli, kako so ga dosegli. Real Madrid je še vedno favorit, je pa bolje, da smo izgubili na prvi tekmi pokala kakor pa v prvenstvu," je dejal Mourinho, ki je že nekaj časa pod pritiskom pri kraljevem klubu.

Ne spreglejte