Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
1. 11. 2009,
13.30

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Nedelja, 1. 11. 2009, 13.30

8 let

Milanič: Nismo prišli do želenih treh točk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Vijoličasti zasedbi uroka tudi to pot ni uspelo prekiniti, saj se je na štajerskem derbiju v svojem Ljudskem vrtu morala sprijazniti s točko.

Šest zadetkov, a brez zmagovalca, je bilanca srečanja aktualnih državnih prvakov in ekipe CM Celja. Mariborske zelenice za "vijolice" tako še naprej ostajajo zaklete, saj branilci naslova zmage v Ljudskem vrtu niso okusili že vse od 8. avgusta, ko so proti Olimpiji sicer dosegli edino domačo zmago v tej sezoni. Potem ko je po treh vodstvih že kazalo, da se bo dvoboj končal po težko pričakovanih vijoličastih notah, so Celjani še tretjič izenačili in ekipi sta se razšli z remijem.

"Bila je dinamična tekma z veliko zanimivimi situacijami. Opazen je bil napredek v primerjavi s prejšnjimi tekmami na domačem igrišču v igri proti naprej, a nismo prišli do želenih treh točk. Čeprav smo v živahnem dvoboju trikrat vodili, tudi pri 3:2 nismo bili dovolj mirni, da bi prestali celjske napade. Težava je nastala, ko nismo uspeli zadržati žoge na sredini igrišča. V obrambi tokrat nismo bili na ustrezni ravni," je po koncu srečanja dejal Darko Milanič.

Đuričić: Trenerjem takšne tekme niso všeč

Na drugi strani je bila pred "celjskimi grofi" sila zahtevna preizkušnja, saj so v minulem krogu sredi tedna na domači Areni Petrol doživeli pravi debakel. A Celjani so slednjega dobro prestali, saj so se v soboto v štajerski prestolnici dobro zoperstavili prvakom. Rezultat 3:3 jih je obdržal na petem mestu prvenstvene razpredelnice.

"Gledalci so lahko zadovoljni, ko vidijo toliko zadetkov. Trenerjem takšne tekme niso všeč, a se moramo sprijazniti tudi s tem. Maribor je bil boljši v prvem polčasu, mi v drugem. Vedeli smo, da ne bo lahko igrati po visokem porazu v prejšnjem krogu, a se nam je uspelo pobrati. Tudi tokrat pa smo imeli težave v začetnem delu tekme," je oceno srečanja podal še celjski strateg Milan Đuričić.

Ne spreglejte