Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
12. 7. 2008,
23.12

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Natisni članek

Sobota, 12. 7. 2008, 23.12

8 let, 5 mesecev

Mariborsko zmago zasenčil pretep

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1
Nogometaši Maribora so v osmem pripravljalnem srečanju vknjižili novo zmago, tokrat pa so bili premočni za hrvaškega prvoligaša, Cibalio. V ospredju pa so na žalost bili dogodki pred tekmo.

Četa Darka Milaniča je bila v soboto postavljena pred novo prijateljsko preizkušnjo. V Ljudskem vrtu so se "vijolice" pomerile s hrvaškim prvoligašem, Cibalio, in v pripravljalnem obdobju nanizale že peto zmago. Za slednjo sta bila z zadetkoma najzaslužnejša Zoran Pavlovič, ki je zadel s prostega strela, in Dejan Mezga.

Srečanje pa ni minilo brez navijaških izgredov, kjer naj bi bilo ranjenih po nekaterih informacijah najmanj pet hrvaških navijačev. Eden naj bi celo obležal nezavesten na tleh. Policija je bila na kraju dogodka in je hitro posredovala. V pretepih je po podatkih policijske uprave Maribor sodelovalo 80 Mariborčanov in 32 hrvaških navijačev, ki so so obmetavali tudi s kamenjem in steklenicami.

Nogometaše izpod Kalvarije čaka poslednji prijateljski obračun pred novo sezono, v kateri bodo sedemkratni državni prvaki pričeli premiero proti Koprčanom, v sredo, ko se bodo v Slovenskih Konjicah udarili z Dravinjo.

Ne spreglejte