Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 2. 2009,
18.13

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 10. 2. 2009, 18.13

8 let, 5 mesecev

Mariborčani najprej z Muro 05, nato …

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Maribora, ki bi se morali v petek v prijateljskem srečanju spopasti z ljubljansko Olimpijo, so že poiskali novega tekmeca. V sredo se bodo pomerili z Muro 05, v soboto z Aluminijem.

Sedemkratni državni prvaki so se po dveh dneh počitka vnovič zbrali na skupnem treningu, na katerem pa ni bilo člana slovenske izbrane vrste, Aleša Mejača, ki se z reprezentanco mudi v Belgiji.

Prav tako pa v Ljudskem vrtu ni bilo štirih mladih slovenskih reprezentantov - Aleša Majerja, Reneja Miheliča, Armina Bačinoviča in Vita Pluta-, ki jih v sredi v novogoriškem Športnem parku čaka prijateljsko srečanje z romunskimi vrstniki. V mestu pod Kalvarijo pa zelene luči za vadbo še vedno ni dobil mariborski napadalec Dalibor Volaš, ki še vedno obiskuje terapije. Sicer pa se bo vijoličasta zasedba v sredo v prijateljskem dvoboju v Murski Soboti pomerila z drugoligaško Muro 05, že v soboto pa bodo "vijolice" gostovale v Kidričevem pri Aluminiju.

Filekovič že trenira

Kot smo že poročali, se Suad Filekovič po neuspelem dogovoru na Kitajskem vrača v Maribor. Natančneje, nekdanji slovenski reprezentant se je že vrnil v štajersko prestolnico in tako v torek že treniral z jesenskimi prvaki.

Po poročanju uradne klubske strani se dogovor s klubom Beijing Guoan ni izšel po prvotnih načrtih, kljub temu, da so mariborskemu branilcu po prihodu na Kitajsko že čestitali in zaželeli dobrodošlico. Zatem je sledil zasuk in pogodba med Filekovičem in novimi delodajalci ni bila podpisana.

Ne spreglejte