Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 8. 2008,
20.56

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Petek, 22. 8. 2008, 20.56

8 let, 5 mesecev

Lovrečič: Ob derbiju napoved nehvaležna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Nogometaši Mik CM Celja bodo v 6. krogu PrveLige Telekom Slovenije gostili Maribor in skušali popraviti nekoliko bled vtis z zadnjega srečanja proti Primorja.

Po odličnem uvodu in dveh zaporednih zmagah so varovanci Slaviše Stojanoviča v zadnjih treh tekmah osvojili zgolj točki in padli na četrtem mestu. Toda že jutrišnji tradicionalno zanimiv obračun z vijoličastim lahko Celjane vrne na vrh.

"Pred derbiji je vsaka napoved nehvaležna. A igramo doma in tako se moramo tudi obnašati in pokazati premoč,'' pred derbijem, na katerem zaradi prejetega rdečega kartona proti Primorju, ne bo smel igrati razmišlja vezist Celja Anej Lovrečič in opozarja: "Maribor ima močno ekipo in v nobenem primeru jih ne gre podcenjevati.''

Pri Celjanih bosta zaradi poškodbe manjkala Rok Štraus in Marlon, pod veliki vprašajem pa je tudi nastop Darija Biščana. "Ponovno ne bomo popolni, a tega smo že navajeni. Vedno je potrebno iti na zmago in tudi jutri bo tako.'' Ob prispelih certifikatih imata na jutrišnji tekmi pravico nastopa tudi oba novinca v rumenem, Argentinca Chacana in Scripanti.

Ne spreglejte