Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 3. 2008,
19.23

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Natisni članek

Torek, 4. 3. 2008, 19.23

8 let, 5 mesecev

Ljubljančani šest tednov brez Rodića

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Edini ljubljanski nogometni prvoligaš v nadaljevanju sezone vsaj šest tednov ne bo mogel računati na Aleksandra Rodića, ki si je na srečanju na Ptuju poškodoval koleno.

Potem ko se je v nedeljo Interblock v uvodnem krogu spomladanskega dela sezone veselil polnega izkupička, je srečanje pustilo tudi negativne posledice. Aleksandar Rodić, ki ga je v 65. minuti srečanja zamenjal Erik Salkič, je namreč staknil poškodbo in ima strgano zunanjo vez v levem kolenu.

Po pregledu na kliniki blizu Celovca so ugotovili, da operacija ni potrebna, strelec štirih zadetkov v jesenskem delu sezone, ki je sila pomemben člen Dragana Skočića, pa bo prisiljen počivati vsaj šest tednov.

Še vedno brez Rakoviča in Laziča

"Kockarji" bodo tako v soboto, ko bodo gostili tretjeuvrščeno ekipo HiT Gorice, močno zdesetkani.

Prvi mož ljubljanske stroke namreč ne bo mogel računati niti na Janeza Zavrla, ki mu je rdeči karton na dvoboju proti Dravi onemogočil pravico igranja na eni tekmi, in Krunoslava Rendulića, ki bo, prav tako zaradi prejetega rdečega kartona na istem srečanju, moral počivati tri tekme. Še vedno pa sta izven pogona kapetan Ermin Rakovič in Igor Lazič, ki še naprej obiskuje terapije, medtem ko se v ekipo po odsluženi kazni vrača Eric Akoto.

Ne spreglejte