Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 1. 2008,
15.12

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 1. 2008, 15.12

8 let, 5 mesecev

Krkašice do jubilejnega desetega naslova

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Nogometašice ŽNK Krka iz Novega mesta so konec tedna na finalnem turnirju za državno prvenstvo v malem nogometu v Zagorju postale slovenske prvakinje.

Krkašice so se na finalni turnir uvstile kot zmagovalke zahodne skupine. Na treh turnirjih so zabeležile same zmage, skupna razlika v zadetkih pa je znašala 38:0. V Zagorju so se v polfinalu najprej pomerile z drugouvrščeno ekipo vzhoda, z nogometašicami iz Slovenj Gradca in jih ugnale s prepričljivih 5:1, nato pa so v velikem finalu z enakim rezultatom odpravile še večnega rivala, ŽNK Pomurje.

Štiri zadetke je prispevala Polona Govek, med strelke pa se je vpisala tudi Anja Milenkovič. Za najboljšo vratarko lige in finalnega turnirja je bila izbrana kapetanka Krke Jadranka Kneževič, saj je na vseh tekmah skupaj prejela le dva zadetka.

Krkašice so s to pomembno zmago v finalu končale državno prvenstvo v zimski nogometni futsal ligi s skoraj fantastičnim seštevkom danih in prejetih zadetkov 48:2 in tako osvojile svoj četrti malonogometni naslov državnih prvakinj, skupno pa že deseto državno lovoriko za novomeški ženski nogomet. S tem so le še potrdile svoj zavidljiv status najbolj trofejnega športnega kolektiva v novomeški občini v zadnjih šestih letih.

Ne spreglejte