Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Plestenjak

Sreda,
12. 1. 2011,
12.31

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 12. 1. 2011, 12.31

7 let, 12 mesecev

Kremenoviča snubijo Kazahstanci, Poljak odšel

Rok Plestenjak

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nogometaši Primorja so v torek opravili prvi trening v letu 2011. Najboljši strelec Darko Kremenovič se ga ni udeležil, saj se nahaja v Turčiji. Odšel je tudi Poljak Dawid Pietrzkiewicz.

Prvi strelec Primorja v jesenskem delu, pa tudi sezone poprej (še v 2. SNL), Darko Kremenovič, je z eno nogo že pri izhodnih vratih, saj se v teh dneh nahaja na preizkušnji v Turčiji. ''Priključil sem se pripravam kazahstanskega prvoligaškega kluba Zhetysu, s katerim bom odigral nekaj prijateljskih tekem. Lahko potrdim, da sem presenečen nad organiziranostjo kluba, v veliko pomoč mi je tudi srbski soigralec. V naslednjih dneh bo jasno, ali bom tudi podpisal pogodbo in kariero nadaljeval v Kazahstanu,'' je iz Antalije sporočil strelec osmih zadetkov v uvodni polovico tekmovalne sezone 2010/11. Poleg Kremenoviča je blizu prestopa v tujino tudi hrvaški branilec Ivan Graf. Nekdanji napadalec, ki je v zadnjih mesecih navdušil v obrambni postavitvi, zaradi neizpolnjevanja klubskih obvez pa se je odločil za arbitražo. Nahaja se na preizkušnji na Cipru, kjer obstaja velika možnost, da se pri Alkiju iz Larnake pridruži nekdanjemu članu ''rdeče-črnih'' Antonu Žlogarju. Željo, da bi zamenjal klubsko okolje, izžareva tudi Tim Lo Duca. Tolminčan bi lahko kariero nadaljeval v italijanski tretji ligi.

Vrste Ajdovcev je dokončno zapustil poljski vratar Dawid Pietrzkiewicz, ki se ni udeležil prvega druženja v novem letu. Kar se tiče prihodov, se omenja možnost, da bi se v Ajdovščino vrnil nekdanji reprezentant Amer Jukan. ''V ponedeljek je bil prisoten na treningu. Njegova vrnitev je blizu, a za zdaj ni še nič dorečenega. Bi pa poudaril, da bomo, če bo Graf res nadaljeval kariero na Cipru, potrebovali še resno okrepitev v obrambi,'' je priznal trener Milan Petrovič, ki je na prvem treningu pozdravil tudi nekaj mladincev. Vsega skupaj se je zbralo 23 igralcev, ki so opravili prvi trening na umetni travnati podlagi.

Ne spreglejte