Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Rok Viškovič

Sreda,
24. 9. 2008,
9.56

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Sreda, 24. 9. 2008, 9.56

8 let, 5 mesecev

Komel: Nadaljevati uspešen niz

Rok Viškovič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
V minulem krogu so Goričani zmagali in poskrbeli za mir v hiši. V 10. krogu PrveLige Telekom Slovenije bodo gostovali pri Interblocku in skušali potrditi uspeh iz minulega kroga.

V minulem krogu je HiT Gorica zmagala na severnoprimorskem derbiju proti Primorju in vsaj malce umirila navijače, ki ne morejo biti zadovoljni po slabem začetku sezone. Toda še bolj nezadovoljni kot goriški so navijači Interblocka. Ljubljančani so bili pred začetkom prvenstva prvi favorit za naslov, po devetih tekmah pa so na zadnjem mestu s sramotnimi sedmimi točkami in zgolj eno zmago. ''S tem se ne obremenjujemo. Dobro vemo, da ima Interblock odlično zasedbo, ki je v vsakem trenutku sposobna premagati vsakogar. Prej ali slej se bo Ljubljančanom odprlo in pokazali bodo, česa so sposobni. Seveda pa upam, da bo njihov negativni niz trajal še vsaj eno tekmo in se jim ne bo odprlo ravno na tekmi proti nam,'' pred gostovanjem v slovenski prestolnici pravi Sebastjan Komel.

Goričani imajo visoke cilje in v Spodnjo Šiško prihajajo po poln izkupiček. ''Tako kot vedno bomo tudi tokrat skušali osvojiti tri točke. Toda bolj pomembno je, da čim bolje igramo. Če bo tako, bo prišel tudi rezultat. V prvih devetih tekmah nismo nabrali dovolj točk, zato se moramo zdaj reševati. Moramo osvojiti čim več točk in se čim prej povzpeti proti vrhu prvenstvene razpredelnice, kamor tudi spadamo,'' pravi goriški nogometaš in dodaja: ''V zadnjih dveh tekmah, v pokalu in prvenstvu, smo dvakrat zmagali, kar je bilo zelo dobrodošlo. Zdaj imamo veliko več samozavesti in z optimizmom zremo v prihodnost. Vzdušje v ekipi je odlično, zato vsi skupaj verjamemo v uspeh. Skušali bomo nadaljevati uspešen niz. Da bi podcenjevali Intetblock? Kje pa. Kot sem že rekel, Ljubljančani imajo odlično moštvo, zato bomo morali res dati vse od sebe, da zmagamo,'' je še dodal Komel.

Goričani bodo spet lahko računali na usluge izkušenega Nebojše Kovačeviča, medtem ko sta nastopa Alena Jogana in Mitje Piriha še naprej vprašljiva.

Ne spreglejte